Σάββατο, Ιουνίου 26, 2021

Σφηνάκια (50) :Σίλας Σεραφείμ : βλακείες με το σιλό

 

Σίλας Σεραφείμ : βλακείες με το σιλό

Σίλας Σεραφείμ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 20.06.2021

Ο Σίλας Σεραφείμ εδώ και καιρό περνάει μεγάλη κρίση έμπνευσης . Το τελευταίο μάλιστα διάστημα ανεβάζει τα ντεσιμπέλ του ανόητου χιούμορ του και φτάνει στην περιοχή του ανυπόφορου  . 

Η παρακάτω κοροϊδευτική ανάρτηση στο Twitter του  , σχετικά με τη χρήση του όρου «γυναικοκτονία», προκάλεσε οργή και πλήθος αντιδράσεων, καθώς έρχεται λίγες μέρες μετά το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και δείχνει ότι αδυνατεί να συλλάβει το γεγονός ότι η περίπτωση της Καρολάιν έθεσε με οξύ τρόπο το πρόβλημα της  έμφυλης βίας , τα  θύματα της οποίας είναι στη συντριπτική πλειοψηφία  γυναίκες.



 Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν αρνητικά το ανύπαρκτο χιούμορ του Σεραφείμ και καλά έκαναν. Αν κρίνουμε από την παγερή  σιωπή του στο χείμαρρο των σχολίων και των διαμαρτυριών για το προσβλητικό ύφος   και τη χλευαστική ανάρτησή του , φαίνεται ότι ο άνθρωπος δε  δίνει δεκάρα  για τη μειονεκτική θέση των γυναικών μέσα σε ένα κόσμο ανδροκρατούμενο , όπου η βία εναντίον τους αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο.

Αν ήμουν χρήστης του   Twitter, θα πρόσθετα στο πλήθος  όσων έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για την σαχλαμάρα του το εξής σχόλιο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...