Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2021

Βοήθησε το κόμμα ; Να το χρυσώσουμε το παιδί! Ένα ακόμα καραμπινάτο σκάνδαλο των επιτελικών αχρήστων

Αποτέλεσμα εικόνας για Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, πρώην Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και νυν μέλος της Πολιτικής…

Το καλόπαιδο αυτό, ονόματι Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, πρώην Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και νυν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΝΔ (φωτό 1), ενσαρκώνει τις πραγματικές αξίες και το αληθινό όραμα της δράκας των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ που μας κυβερνά! Εξαπάτησε κι αυτός τον αγνό νεοδημοκράτη ψηφοφόρο με καθημερινές πύρινες αναρτήσεις στα social media, με τις οποίες έβριζε και συκοφαντούσε ασύστολα τον Σύριζα (φωτό 2-9), "πουλώντας" ΔΗΘΕΝ πατριωτισμό, υποσχέσεις για ανάπτυξη και επιστροφή στην κανονικότητα.
ΦΟΥΜΑΡΑ για τη ΜΑΣΑ και την ΑΡΠΑΧΤΗ! Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 30 Αυγούστου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΕΥΧΟΣ Υ.Ο.Δ.Δ. Ap. Φύλλου 650 ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΙΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ TOMEA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Υπουργείο Υγείας Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης Υφυπουργών> ορισμός ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 83/09.07.2019 Κυβέρνησης Υπουργών, Υφυπουργών 121). γού γείας άρθρο γείας σχέση του lái- διοίκησης Μητρώο Ανθρώπινου ΔÏ- γών, <Αποδοχή Υπουρ- Κυβέρνησης διαφάνεια Κράτος <Οργανι- υβέρνησης Υπουργών πολιτικό γραφείο Υπουργείου ναμικού Ελληνικού Δημοσίου Ανθρώπινου 127848) Δημο- άρθρα Ενημέρωσης σχέση ργασιας Υγείας Υπουργού Υγείας Δικαίου. οργάνωση, βεβ. π.ỗ Ανθρώπινου ΔÏ- you διοίκησηςι Υπουργείοι Αποδοχή παραίτησης 1/2017 <<Οργανισμός Υπουρ- Οργανα άρθρα κρατο οργάνωση, λειτουργία της διαφά-"Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 3 άτομα από το TwitterΜπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "20SYMV006564154 2020-04-13 Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΕΙΑΚΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ /2020: ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΚΤΥΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ" σήμερα, Μαρτίου Πατούλης! κάτωθι υπογράφοντες την Αττικής ισχύει). οποίο ΥΟΔΔ πναφέρεται <<Αναθέτουσα Προέδρου όπως έχει 106999362, ΔΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ τοεξής καναν αποδεκτά ακόλουθα: ΠΑΛΑΙΟ παρούσα σύμβαση ΗΑναθέτουσα έλαβε 3852/2010 «<Νέα της Αυτοδιοίκησης Αποκεντρωμένης Διούησης Πρόγραμμα Καλλικράτης (фΕΚ 87/7-6-2010, Τεύχος όπως Δημοσίων Συμβάσεων Κεντρικού Ηλεκτρονικού Ανεξάρτητης Δημοσίων πτωχευτικος κώδικας) 3051/r.B/05-9-2017) έγκρισης (фeK Αποκεντρωμένης Διούκησης Οργανισμού Εσωτερικής Συντονιστή Διοίκησης фeK Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών COEL Υπηρεσιών 20SYMV006564154 2020-04-13 σύμβασης χρηματοδότηση Δημοσίων «2012E10850013 ημε 160067/25-02-2020 πρόσκληση Δγνσης ΣΑΕΠ 085 του Προγράμματος ενδιαφέροντος"Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Αμέσως μετά τις εκλογές, το καλόπαιδο διορίστηκε μετακλητός στο Υπουργείο Υγείας στο Γραφείο του Κικίλια (φωτό 10) και μέσω αυτού καβάτζωσε ως εκπρόσωπος του Υπουργείου και με την υπογραφή του Πιερρακάκη μία θέση στο Δ.Σ της ΗΔΙΚΑ (από όπου έπαιρνε και εξακολουθεί να παίρνει αποζημίωση για τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις, φωτό 11). Τον Οκτώβριο του 2020 τον διόρισαν Αντιπρόεδρο στην Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας με καθεστώς πλήρους απασχόλησης για να παίρνει και παχυλό μισθό, εκτός από την αποζημίωση της ΗΔΙΚΑ (φωτό 12).
Στο μεταξύ, στις 23 Μαρτίου 2020 και εν μέσω πανδημίας το εν λόγω φασιστάκι τσίμπησε με απευθείας ανάθεση ένα "εργάκι" από τον κολλητό του τον Πατούλη (φωτό 13-15), αξίας λίγο κάτω από 25χιλ.€ για να μην περάσει και από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου (φωτό 16-17). Τίτλος έργου: "παροχή εξειδικευμένων τεχνολογικών & επικοινωνιακών προτάσεων ορθολογικής χρήσης των κοινωνικών δικτύων Περιφέρειας Αττικής", δηλ. ΦΑΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ και άσε τους άλλους να πεινάνε!
ΠΡΟΧΘΕΣ ,12/2/2021, ο ίδιος τσίμπησε με απευθείας ανάθεση ένα ακόμα "έργο" από τον φίλο Πατούλη, αξίας πάλι λίγο κάτω από 25χιλ. ευρώ για να αποφευχθεί εκ νέου ο έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο (φωτό 18-19). Τίτλος αυτή τη φορά:" ανάλυση & εξειδίκευση τεχνικών προώθησης αυτοδιοικητικών προτάσεων και δράσεων στα κοινωνικά δίκτυα". Δηλ. ΞΑΝΑΦΑΤΕ για να ΞΑΝΑΦΑΜΕ κι άσε τους άλλους να ψοφάνε της πείνας!
Το ωραίο είναι ότι εδώ υπήρχε και έτερος προσφέρων, για τα μάτια του κόσμου βέβαια, καθώς πρόκειται για εταιρεία του κολλητού του Μητσόπουλου, ονόματι Γ.Μπότση,επίσης Οννεδίτη (φωτό 20-21)!
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!
Ιδού η γενιά των γαλάζιων "αρίστων" που θέλει να κατασπαράξει τα 37 δις που αφήσαμε! Σχεδόν τριπλοθεσίτες στο Δημόσιο! Για τον Πατούλη δεν έχω να πω πολλά, αυτός είναι τέτοια κάνει! Κικίλια και Πιερρακάκη, βάλατε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Έχετε προθεσμία μέχρι αύριο να τον διώξετε από την ΗΔΙΚΑ και από την Εθνική Αρχή Προμηθειών!Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται και κείμενο που λέει "υπουργών. H Μακεδονία είναι μία, είναι Ελληνική και όσες συμφωνίες και να επικαλείστε, 1. Δεν υπήρξε Μακεδονικό Έθνος. 2. Δεν μιλούσαν Μακεδονικά. Μου αρέσει! Κοινοποίηση 1 σχόλιο o χρήστης Kostas Mitsopoulos είναι με το χρήστη Κώστας Μητσόπουλος. 101οοΜοu-2019στις6:13μ Η κανονικότητα επέστρεψε! Οι Βελουχιώτες έφυγαν! Προχωράμε!"Μπορεί να είναι εικόνα κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Kostas Mitsopoulos 5 Ιουλίου 2018 στις 9:30 μ.μ. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν. Οι φασίστες κομμουνιστές τύπου Πολλάκη, δεν θα αφήσουν την ξουσια ετσι απλα σε 12 μήνες. Είναι ολοκληρωτισμός καικανένα ολοκληρωτικό καθεστώς δεν έπεσε με κατεβασμέναχέρια. μάχη θα είναι παντού. Στους δρόμους, στις δουλειές, στα καφενεία, στα γραφεία, στα μαγαζιά, στα πεζοδρόμια και για κάποιους και μέσα στο σπιτικό τους. Η Ελλάδα για να προχωρήσει θέλει Ελευθερία και Δημοκρατία Μάχη μέχρι τέλους για να πέσει η Φασιστερά! 305 Μου αρέσει! Σχολιάστε Ζσχολια 3 κοινοποιήσεις Κοινοποίηση Kostas Mitsopoulos 7Απριλίου 2018 στις 9:00 π.μ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

«Τις ιστορικές εφημερίδες τις κλείνουν οι ανιστόρητοι» σαν τον Κασσελάκη και τους σφογγοκωλάριούς του

  Νίκος Σαραντάκος: «Τις ιστορικές εφημερίδες τις κλείνουν οι ανιστόρητοι»