Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2019

Ο ανάγωγος της Κυριακής: "Στων βυζιών μου τα σαράντα !"

Πηγή: altsantiri.gr

[...........]

Η τηλεόραση ελέγχεται σύσσωμη από τον Κυριάκο και την παρέα του. Μιλάμε για αυτοκράτορα δε μιλάμε για πρωθυπουργό.
*** Το νομοσχέδιο αυτό της Ανάπτυξης είναι άλμπουμ.
Έχει μόνο φωτογραφικές διατάξεις.
Ελλάς, Ελλήνων, Πλουτοκρατών.
Η νέα κυβέρνηση εξυπηρετήσεων θα βρεθεί αντιμέτωπη σε λίγο με τη λαϊκή οργή.
Ο κόσμος βλέπει τους πλούσιους να κατασπαράσσουν τις σάρκες του και όπως η δική τους «Καθημερινή» γράφει, η μεσαία τάξη σηκώνει ακόμα το βάρος. Και το ερώτημα είναι: Ως πότε;
Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι αποκατάσταση πληγέντων από την Αριστερά.
Έχουν ξανανοίξει τα σαλόνια της Αθήνας που είχανε μουχλιάσει επί ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί πηγαινοέρχονται ολημερίς στις Κηφισσιές, στα Κεφαλάρια, στις Φιλοθέες και στα Ψυχικά. Άιντε και στα Ανάκτορα.
Ψάχνουν πλούσια ν’ αναλάβει τον εορτασμό για τα Γαυγάμηλα και τη Μάχη στο Τεπελένι.
*** Εν τω μεταξύ, σε κεντρικό μπαράκι της Τσακάλωφ μια γυναίκα γιόρτασε με φίλους και φίλες, των βυζιών της τα 40.
Έβαλε τα καινούρια της η γυναίκα και μόλις έκλεισε σαράντα μέρες από την επέμβαση κάλεσε, κέρασε, τα έδειξε και έκανε και κλήρωση ποιος από τους νέους στο τραπέζι θα τα απολαύσει πρώτος.
Έχει αλλάξει η ζωή μετά το μνημόνιο!
Παραδίπλα μια ομάδα από πιτσιρικάδες περιέγραφαν ο ένας στον άλλον τις εμπειρίες τους από ταξίδια. «Και είχαμε πάει στο Μεξικό και ο ξεναγός μας ένας τύπος με ράστα και βουτηγμένος στα ναρκωτικά, μας έβαλε να κολυμπήσουμε σε μία λίμνη και εγώ κάποια στιγμή ρώτησα, παίζει να υπάρχει κανάς κροκόδειλος εδώ;» «Υπάρχουν πολλοί» μου είπε ο Ράστας, «αλλά είναι friendly στον άνθρωπο».
Είχα ακούσει για gay friendly, αλλά crocodile friendly πρώτη φορά.
Ύστερα ο άλλος της παρέας είπε: «εγώ όλο το καλοκαίρι το πέρασα στη Μύκονο και μετά για σβήσιμο πήγα στην Ικαρία».
Κατάλαβες;
Ανάβεις στη Μύκονο, σβήνεις στην Ικαρία.
*** Ο ταξιτζής, αλβανικής καταγωγής, μου περιέγραφε μια ιστορία του. «Κάθεται» μου λέει «μία κοπέλα μπροστά, η φούστα μέχρι πάνω, άναψε τσιγάρο, άρχισε να με παίζει, εγώ παντρεμένος άνθρωπος ούτε που έδωσα σημασία και φτάνουμε στα Βριλήσσια. Βγαίνει να βγάλει το πορτοφόλι της από την τσάντα και αρχίζει να τρέχει. Βγαίνω έξω να την κυνηγήσω και κάποια στιγμή σκέφτηκα: που πας ρε μ@λάκ@; Θα σε πιάσουνε, θα πουν Αλβανός είναι αυτός, έτρεχε να τη βιάσει».
Διότι είναι μοιρασμένοι οι ρόλοι.
Βιαστές, κακοί, ψεύτες οι ξένοι.
Καλοί, ωραίοι, έξυπνοι, μάγκες και αθώοι οι Έλληνες.
*** Ο ΣΥΡΙΖΑ άραγε θα ξυπνήσει από τον βαθύ λήθαργο στον οποίον έχει πέσει; Μόνο ο Άδωνις που βρίζοντας τους, τους ξύπνησε λίγο. Το 32% έχει ταράξει όχι μόνο τον Μητσοτάκη, αλλά και τους Λαφαζάνηδες και τους Βαρουφάκηδες που παίζοντας τους αριστερότερους των Αριστερών ευνοούν τους δεξιότερους των Δεξιών.
*** Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου Κυριάκο. Το antinews του τα ‘χωσε και πάλι με αφορμή την εισβολή των αστυνομικών στις ταινίες του Τζόκερ, αλλά και την τεράστια γκάφα του με το Makedonia – Macedonia, που σύμφωνα με το περιβάλλον του πρωθυπουργού η δεύτερη λέξη αφορά περισσότερο την Ελλάδα από την πρώτη, την οποία τι; Χαρίζει στη Βόρεια Μακεδονία;
Απλά για να ξέρετε, το λήμμα «Macedonia» βγάζει στη Google 422 εκατ. αποτελέσματα, ενώ η «Makedonia» του Κυριάκου μόλις 14,6 εκατ. αποτελέσματα.
Μπράβο Κυριάκο και από μένα τον ανάγωγο.
*** Ο Χαρίτσης είναι εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ;
Να μας το υπενθυμίζει μια στο τόσο.
Γιατί είναι πιο «αθόρυβος» και από σιγαστήρα με όπλο.

*** Τώρα που θυμήθηκα τον ΣΥΡΙΖΑ, η Πολιτική Γραμματεία, λέει, αποφάσισε τη συγκρότηση Επιτροπής Προγράμματος στην οποία θα συνδράμουν σημαντικές προσωπικότητες από τον προοδευτικό πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Απλά να τους ρωτήσετε πρώτα εκεί στην Κουμουνδούρου. Μην ανακοινώσετε τα ονόματα χωρίς να τους έχετε πάρει τηλέφωνο, όπως κάνατε με τις προσωπικότητες που στήριζαν τη Συμφωνία των Πρεσπών και μετά έβγαιναν ένας ένας και έλεγαν ότι ποτέ δεν είπα ότι συμφωνώ…
*** Έπεσε το μάτι μου στο μήνυμα της Νίκης Κεραμέως για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ούτε για «φασισμό» διάβασα, ούτε για «άξονα», ούτε για «Χίτλερ», ούτε για «Ναζί», ούτε για τίποτα. Όποιος δεν τοποθετείται ανοιχτά κατά του ναζισμού και του φασισμού, κυρία υπουργός, ουσιαστικά τον υποθάλπει. Ξεκάθαρα.
Είναι όχι στον Ναζισμό, είναι όχι στην Ακροδεξιά, δεν είναι όχι δεν θα πάρω αυτήν την τσάντα, θα πάρω άλλη.
Φοβισμένα, διαβασμένα ανθρωπάκια που νομίζουν ότι είναι κάποιοι επειδή τους φυλάνε αστυνομικοί.
*** Πριν μερικές μέρες ο Μπογδάνος, που δεν έχει κάνει ποτέ του δήλωση Πόθεν Έσχες όπως είπε ο ίδιος, «έδωσε στεγνά» τα στοιχεία μέλους του ΠΑΜΕ που συμμετείχε σε επεισόδια με αστυνομικούς. Δεν έκανε το ίδιο, όμως, ως άξιος θεματοφύλακας της Δικαιοσύνης τα στοιχεία του ΜΑΤά που χτύπησε τις προάλλες φοιτητή. Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που η βασική του προεκλογική καμπάνια ήταν τα αστυνομικά τμήματα;
Πρέπει να μπαίνει κανείς βαθιά στην ψυχολογία του άλλου για να καταλάβει την ανάγκη του Μπογδάνου να βρίσκεται συνέχεια κοντά στα σώματα Ασφαλείας. Ποια Ανασφάλεια του υποκρύπτει;
*** Ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, αποκάλεσε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα «ελίτ». Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι ελίτ βγαίνουν βόλτα πίσω από απορριμματοφόρα  τα μεσάνυχτα, δεν δοκιμάζονται σκληρά στα σαλέ της Ελβετίας, σχεδιάζοντας επενδύσεις
Δεν ντρέπεστε; Όχι, δεν ντρέπεστε.
*** 150 κάτοικοι στα Βρασνά Θεσσαλονίκης δεν επέτρεψαν στα πούλμαν που μετέφεραν 200 πρόσφυγες από τη Σάμο, να προσεγγίσουν τα ξενοδοχεία υποδοχής τους.
Οι κάτοικοι απέκλεισαν δρόμους του χωριού και τα λεωφορεία προσπάθησαν να προσεγγίσουν τα ξενοδοχεία μέσα από χωματόδρομους, όμως, ακόμα και όταν το κατάφεραν οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων δεν τους επέτρεψαν να αποβιβαστούν. Έτσι οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στη Χαλκίδα.
Κι αναρωτιέμαι τώρα τι θα συνέβαινε αν οι κάτοικοι της Χαλκίδας ή οποιασδήποτε άλλης περιοχής στην Ελλάδα ξεσηκώνονταν και αυτοί με τη σειρά τους αναγκάζοντας τους ανθρώπους να φύγουν ξανά προς άγνωστη κατεύθυνση; Γιατί κανείς δεν απολογείται για αυτή την κατάντια και την απανθρωπιά;
Η κατάσταση στη Σάμο είναι πέρα από έκρυθμη. Σύντομα θα γίνει έκρηξη εκεί. Είναι τεράστιος ο αριθμός των προσφύγων στο νησί.
Και δεν αρκεί πάντα η καλή θέληση, τα ανθρώπινα αισθήματα για να λυθεί ένα θέμα.
Απαιτείται πολιτική λύση.
Κι αυτή είναι μία.
Όλη η Ευρώπη να σηκώνει το βάρος.
Φτάνει αυτό το Ευρωπαϊκό νταβατζηλίκι.
Γι’ αυτό φεύγει η Αγγλία.
Γιατί βλέπει αυτό που έρχεται.

Για να μην βγαίνουν τα πιο άγρια ένστικτα των ανθρώπων, λύστε τα προβλήματα κύριε Χρυσοχοΐδη. Αφού πάτε σινεμά, να δείτε τον Τζόκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...