Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


  • Παρουσίαση βιβλίου

    Το Σάββατο 26 Ιουνίου και ώρα 1 το μεσημέρι οι εκδόσεις Αρμός και το Πολύεδρο (Κανακάρη 147, Πάτρα) παρουσιάζουν το βιβλίο του Πάνου Τσεπενέκα "Μικρός Οδηγός Ζωής! Η διαθήκη ενός συνηθισμένου ανθρώπου".

  • Παρουσίαση βιβλίου

    Το Πολύεδρο παρουσιάζει το βιβλίο του Δημοσθένη Δαββέτα "Έρωτας Δαίμονας" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010, ώρα 8.30 μ.μ

  • Λογοτεχνικές ιστοσελίδες

    Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) στο πλαίσιο των αφιερωμάτων σε μεγάλους Έλληνες συγγραφείς που οργανώνει κάθε χρόνο, έχει δημιουργήσει μια σειρά από επετειακούς λογοτεχνικούς ιστότοπους.

  • Έκθεση: "Ακριθάκης-Σαχτούρης ποιος είναι ο τρελός λαγός;"

    Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 χρόνων από τον θάνατο του Αλέξη Ακριθάκη και 5 χρόνων από το θάνατο του ποιητή Μίλτου Σαχτούρη, εγκαινιάστηκε στις 18 Ιουνίου στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας, μία παράλληλη αφιερωματική, πρωτότυπη έκθεση, με τον αινιγματικό τίτλο "Ακριθάκης-Σαχτούρης ποιος είναι ο τρελός λαγός;" Την επιμέλεια του όλου προγράμματος έχει αναλάβει η ιστορικός τέχνης Μαρία Κοτζαμάνη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου 2010.

  • 35ο ετήσιο συνέδριο της Εταιρείας Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας της Αυστραλίας

    Η Εταιρεία Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας της Αυστραλίας ανακοινώνει ότι το 35ο ετήσιο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο του Queensland, στις 4-7 Ιουλίου 2010. Το θέμα του συνεδρίου είναι: "Μελλοντικές κατευθύνσεις στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία: Τοπικές και διεθνείς προοπτικές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...