Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024

Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με το Φαρ Ουέστ ;

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSeMfHiNxkPf6bCAFtLC6TuQdEOzsJdy5YpHzjF37quig&s

Λούφαξαν στην σιωπή


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Του Τάκη Ψαρίδη

anoixtoparathyro.gr


Την στιγμή που η βία έχει εξαπλωθεί ακόμα και στα δημοτικά σχολεία, κάποιοι στοχοποιούν ανθρώπους και καλούν σε επιθέσεις εναντίον τους ακόμα και παροτρύνοντας για την δολοφονία τους.

 Όχι στα σόσιαλ μίντια με ένα κάπως πιο κεκαλυμμένο τρόπο, αλλά θρασύτατα χτίζοντας δημόσια μνημεία με τα ονόματα των προγραμμένων. Λέω για το μουσείο της ΑΕΚ όπου σε μια στήλη δείχνουν αυτούς που «ΗΘΕΛΑΝ να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τα ΟΝΕΙΡΑ μας». Από κάτω, ονόματα και φωτογραφίες των κεφαλιών του πρώην δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, πρώην δημοτικού συμβούλου και δύο πρώην υπουργών του Σύριζα, γιατί, λέει, έκαναν ότι μπορούσαν για να ματαιώσουν την κατασκευή του γηπέδου τους(!) «ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ», υπογραμμίζουν, αυτών που έφυγαν και δεν πρόλαβαν να χαρούν το καινούργιο γήπεδο μας(!).

Η όλη εικόνα της στήλης μέσα στο μουσείο είναι ανατριχιαστική. Τέτοιες ανοιχτές προγραφές μίσους χωρίς κουκούλες δεν έχουν ξαναγίνει. Και δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν είχαν την κάλυψη των προέδρων των ΠΑΕ που είναι παντοκράτορες καθώς διαθέτουν δικούς τους οργανωμένους «στρατούς» οπαδών για πάσα χρήση, επίσης και μέσα ενημέρωσης για να εκβιάζουν κυβερνήσεις και την πολιτική ζωή της χώρας.

Τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση έδειξε ότι αν θέλει μπορεί να χτυπήσει την οπαδική βία συλλαμβάνοντας τους υπευθύνους για την δολοφονία αστυνομικού σε μια πρωτοφανή επιχείρηση. Το μήνυμα είναι σαφές. Κάντε ότι θέλετε, δολοφονείστε ακόμα και μπροστά στα αστυνομικά τμήματα, ανοίξτε τις πόρτες στα σύνορα της χώρας για να περάσουν χούλιγκαν-ναζί με όπλα και ρόπαλα, αρκεί να μην ακουμπήσετε αστυνομικό..

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η στήλη στο μουσείο της ΑΕΚ με τις προγραφές τεσσάρων ανθρώπων, βγάζει τη γλώσσα στο κράτος, στην πολιτεία, στους θεσμούς, στην αστυνομία και στους εισαγγελείς. Καμία σχέση με τα φίλαθλα αισθήματα στην ΑΕΚ και σε οποιαδήποτε ομάδα. Ούτε και είναι τυχαίο ότι κανένα κόμμα, πλην της Νέας Αριστεράς, δεν τόλμησε να βγάλει μια απλή ανακοίνωση καταδίκης, έτσι για τα προσχήματα, παρά όλα λούφαξαν στην ντροπιαστική σιωπή. Είναι πολλά τα ψηφαλάκια παιδιά και μόνο αυτά ενδιαφέρουν.. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο..    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΜΠΗ: Τα μυστήρια πληθαίνουν, η συγκάλυψη αποκαλύπτεται από την τελική έκθεση πραγματογνώμονα

  Τέμπη: τα μυστήρια πληθαίνουν, η συγκάλυψη αποκαλύπτεται από την τελική έκθεση πραγματογνώμονα: σκηνοθέτησαν φωτογράφιση, εξαφάνισαν ένα...