Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2023

 

Κακοκαιρία: Πνίγονται Βόλος, Εύβοια και Φθιώτιδα – Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι


Το κύμα κακοκαιρίας ELIAS στον Βόλο

Με νέες πλημμύρες και καταστροφές είναι αντιμέτωποι οι κάτοικοι σε Βόλο -κι άλλες περιοχές της Θεσσαλίας-, Εύβοια και Φθιώτιδα, λόγω της κακοκαιρίας Elias, με το βράδυ να αναμένεται δύσκολο. Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα, χωρίς ρεύμα και νερό πολλά νοικοκυριά. Εκκενώνονται χωριά.



27 Σεπτεμβρίου 2023 21:41 
 
 Με τις μνήμες να είναι ακόμη νωπές και τις πληγές ανοιχτές από τη φονική κακοκαιρία Daniel, το νέο κύμα κακοκαιρίας Elias σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας, προκαλώντας ξανά πλημμύρες και καταστροφές, ενώ σε εκατοντάδες ανέρχονται οι εγκλωβισμένοι.

Καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρές καταιγίδες έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια, ενώ μεγάλες ποσότητες νερού έχουν μπει σε σπίτια, με την Εύβοια, τον Βόλο και τη Φθιώτιδα να αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα και τους κατοίκους να βιώνουν δραματικές στιγμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πυροσβεστική υπάρχουν 800 κλήσεις για παροχή βοήθειας στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, εκ των οποίων πάνω από 300 αφορούν εγκλωβισμούς κατοίκων.

Την ίδια στιγμή, τα τελευταία λεπτά αυξάνονται οι κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων και εγκλωβισμούς σε Παλαμά Καρδίτσας, καθώς και χωριά της Λάρισας και του Δομοκού, τα οποία εκκενώνονται το ένα μετά το άλλο.

Το κύμα κακοκαιρίας ELIAS στον Βόλο

Εφιάλτης στον Βόλο – Πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα και το νοσοκομείο

Τραγική είναι η κατάσταση στον Βόλο, ο οποίος πλήττεται από καταρρακτώδη βροχή, θυμίζοντας σε ένταση και ποσότητα νερού τις ημέρες του Daniel. Ήδη, από την καταιγίδα έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι της πόλης και η στάθμη έχει φτάσει τους 70 πόντους, ενώ στην Αγριά και στις Αλυκές έχει φτάσει το ένα μέτρο, με τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες καθώς η έντονη βροχόπτωση θα συνεχιστεί όλη την νύχτα έως το πρωί με ανυπολόγιστες συνέπειες.

[.........................................................]

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

Πνίγονται Βόλος, Εύβοια και Φθιώτιδα – Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ /ΤΗΕ MILLION POUND NOTE: αναδεικνύοντας το σπινθηροβόλο χιούμορ του Μαρκ Τουαίην

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ  (ΤΗΕ MILLION POUND NOTE) Το The Million Pound Note είναι μια βρετανική κωμωδία του 1954 ,σε σκηνοθεσία του Ρόναλν...