Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2023

Σπύρος Πέγκας: Ο άνθρωπος που οραματίζεται να αλλάξει τη Θεσσαλονίκη

ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΓΚΑΣ https://www.contra.gr/img/1370/10185571/898000/w460/460/dkp_7442.jpg

 Ο άνθρωπος που οραματίζεται να αλλάξει τη Θεσσαλονίκη

Την επιτακτική ανάγκη η Θεσσαλονίκη να γυρίσει σελίδα και να συμβαδίσει, στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης, με άλλες πόλεις τονίζει σε συνέντευξή του στο NEWS24/7 ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Θεσσαλονίκη για Όλους" και υποψήφιος δήμαρχος, Σπύρος Πέγκας.

Τον συναντήσαμε στο «στρατηγείο» του προεκλογικού του αγώνα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκεί απ' όπου το επόμενο διάστημα, όπως μάς λέει, καλείται μαζί με το επιτελείο του να πείσει τους συμπολίτες του και να θέσει τις στέρεες βάσεις για μια πόλη με προοπτική, η οποία -όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομα της παράταξης- θα σέβεται τους πάντες.

Τα πραγματικά προβλήματα της Θεσσαλονίκης


«Υπάρχει μια μεγάλη, λαϊκή απαίτηση, να αλλάξουν τα πράγματα· υπάρχουν πόλεις στην Ελλάδα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν αναπτυχθεί, έχουν προχωρήσει, έχουν αλλάξει, και η Θεσσαλονίκη έχει μείνει πίσω» παρατηρεί ο ίδιος, εστιάζοντας στα λάθη και τις παραλείψεις της σημερινής διοίκησης. Ενδεικτικά, αναφέρεται στον τομέα της καθαριότητας, τις συγκοινωνίες και την εν γένει νοοτροπία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

 Σπύρος Πέγκας

Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά είμαι έτοιμος να εκπληρώσω τις προσδοκίες που δημιουργούνται

Απέναντι σε αυτά αντιπαραβάλλει το όραμα και το σχέδιό του για την επόμενη πενταετία, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας, και στη συνέχεια όσα αφορούν την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και τον δημόσιο χώρο ευρύτερα. Ιδίως ως προς τα τελευταία, ο κ. Πέγκας παραθέτει την πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά, καθώς και τη μακρά αυτοδιοικητική εμπειρία του ως αντιδημάρχου Τουρισμού.

Ειδική αναφορά κάνει, δε, στον -υποψήφιο πλέον δημοτικό σύμβουλο με τη «Θεσσαλονίκη για Όλους»- Γιάννη Μπουτάρη, για τον οποίο θεωρεί σαφώς τιμητικό να θεωρείται συνεχιστής του, ωστόσο εκφράζει την επιθυμία να προσθέσει τη δική του ταυτότητα και άποψη πάνω στα πράγματα της πόλης.

 

Αρχικά, του ζητήσαμε να συστηθεί (ξανά) στους δημότες της Θεσσαλονίκης και τους αναγνώστες του NEWS24/7…

"Είμαι ο Σπύρος Πέγκας. Είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Θεσσαλονίκη για Όλους"...[...................................]

 ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σπύρος Πέγκας: Ο άνθρωπος που οραματίζεται να αλλάξει τη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βρε, καλώς τηνε , για μια ακόμα φορά, την κυρία από την Αφρική!

  Αφρικανική σκόνη / Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας - Πώς θα προφυλαχτούμε Αυγή Newsroom ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI ...