Το γεύμα, σύμφωνα με το μενού που πρότεινε πασίγνωστος Έλληνας σεφ κολλητός της Μαρέβας, θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε τα παρακάτω εδέσματα :
α. Σπαλοπριζόλα tomahawk λόγω της εξαιρετικά ζουμερής και χυμώδους αίσθησης, η οποία ενισχύει την εκλεκτή μοναδική, άρτια γεύση της rib eye μπριζόλας, το κρέας της οποίας χαρακτηρίζεται από βαθύ κόκκινο χρώμα,
πλούσια γεύση και υφή που λιώνει στο στόμα. Βέβαια, για να απολαύσει κανείς μια μπριζόλα tomahawk Mishima Reserve από
την Washington θα χρειάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη , γιατί στοιχίζει γύρω στα 160 ευρώ. Αλλά ποιος νοιάζεται , λένε στην κυβέρνηση, για τα λεφτά, αν είναι να δοθεί στους πυρόπληκτους μια αίσθηση της πολυτελούς ζωής που θα ζήσουν στο μέλλον ύστερα από τα γενναία μέτρα στήριξής τους;
2. Χαβιάρι Περσίας Almas, το υπέροχο λευκό έδεσμα που παράγεται από τα αβγά του σπάνιου οξύρρυγχου Αλμπίνο Μπελούγκα, που ζει στην Κασπία και είναι ηλικίας 60 με 100 ετών, ενώ κοστίζει 60.000 € το κιλό!
3. Λευκές φράουλες από την Ιαπωνία – 8 € το κομμάτι
4. Στρείδια Gillardeau , τα καλύτερα του κόσμου, που κοστίζουν 350€ το κιλό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου