Κυριακή, Αυγούστου 29, 2021

Αν ο Καμπουράκης έλεγε σε οποιοδήποτε ελληνικό καφενείο την κοτσάνα του, ότι οι αριστεροί είναι αντιεμβολιαστές , θα τον τάραζαν στις καρπαζιές



  Δημήτρης Καμπουράκης : Νεοταλιμπάν της Δεξιάς , ανεξάντλητος  στην επινόηση κάθε γελοίου  μέσου για τη δυσφήμιση και αποδόμηση της ανανεωτικής Αριστεράς . Ο ξεπεσμός του προκαλεί ανυπόφορη αηδία, αλλά  δεν αξίζει ούτε το σάλιο σου για να τον φτύσεις . Όσο μακρύτερα από αυτόν τον χολερικό τύπο και το εμετικό κανάλι που τον σιτίζει πλουσιοπάροχα τόσο καλύτερα για σένα.

*******************************


 

Το καφενείο του Καμπουράκη

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Εδώ γελάμε | Page 702 | AVsiteΕυτυχώς ο Δημήτρης Καμπουράκης επανήλθε στον φιλόξενο αέρα του ΣΚΑΪ, ξεκίνησε η εκπομπή του το Σαββατοκύριακο που κάνει πρεμιέρα στο ίδιο κανάλι και το Big Brother.

Επέστρεψε λοιπόν ο κ. Καμπουράκης και αυτό αποτελεί κέρδος για τη δημοσιογραφία. Σήμερα λοιπόν είπε στον αέρα πως οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές στην Ελλάδα είναι αριστεροί. «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα», παρατήρησε με στόμφο, «που έχει πλειοψηφία η αριστερά» στους αρνητές των εμβολίων. «Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχει η ακροδεξιά», πρόσθεσε κουνώντας με απορία το κεφάλι του. Και συμφώνησε και η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής.

Από πού προκύπτει άραγε αυτό που είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης; Από πού το συμπέρανε; Διότι οι έρευνες και τα γκάλοπ άλλα λένε. Αφήστε δε τις συγκεντρώσεις των αρνητών που ήταν όλοι με λάβαρα, σταυρούς κι ελληνικές σημαίες. Αριστεροί ήταν όλοι αυτοί;

«Ανάλυση από τα lidl. Δεν διαβάζει ούτε τις δημοσκοπήσεις. Αλλά αν δεν υπάρχει αντίλογος...» έγραψε στο Twitter και ο Σεραφείμ Κοτρώτσος.  

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Ενώ σε όλες τις χώρες οι αρνητές της πανδημίας και των εμβολίων είναι δηλωμένοι ακροδεξιοί, στην Ελλάδα είναι ακροδεξιοί που παρίσταναν τους φιλελεύθερους ψηφίζοντας Μητσοτάκη» έγραψε κάποιος άλλος στο Twitter.

Να ρωτήσω κάτι άλλο όμως και θέλω την άποψή σας: πόσες πιθανότητες δίνετε σε ένα κανάλι που επιλέγει ένα τηλεσκουπίδι για ψυχαγωγία το βράδυ, να παρουσιάζει σοβαρή και έγκυρη ενημέρωση στις δημοσιογραφικές του εκπομπές το πρωί; Είναι αλληλένδετα ή ξεχωριστά πράγματα άραγε; Καμπουράκης το πρωί, Big Brother το βράδυ.

Αν κάποιος πάντως σε οποιοδήποτε ελληνικό καφενείο έλεγε πως οι αρνητές είναι αριστεροί θα εισέπραττε «καρπαζιές». Θα τον έπαιρναν στο κυνήγι οι ίδιοι οι αντεμβολιαστές...  Research, a slap of reality. When we create something we get to a… | by  Andrej Hillebrand | Bald and curious | Medium

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...