Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2020

ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΞΕ-ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ

Στον αγώνα κατά της… μάσκας μπήκε δυναμικά και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.
Ο Αρχιεπίσκοπος ακολούθησε τις φωνές κατά των επιστημόνων και της πολιτείας και κάλεσε τους πιστούς να παραβούν τα μέτρα για την μη εξάπλωση του κοροναϊού.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ,το πρωί της Τρίτης ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος βρέθηκε στη θεία λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο.
Και τα όσα είπε στο κήρυγμά του για την επικινδυνότητα που έχουν οι μάσκες για την πίστη δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.
Στο κήρυγμα του ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε τους πιστούς να μη φορούν μάσκες μέσα στις εκκλησίες «για να μην φυλακίζουν την πίστη τους».
Το πλήθος των πιστών που βρέθηκαν πάντως στο ναό του Αγίου Τίτου, τηρούσε τα μέτρα προστασίας και μέσα στην εκκλησία φορούσε μάσκα κανονικά.

Ερωτηθείς αν προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση και γιατί, απάντησε: «Είμαστε ελεύθεροι στην εκκλησία δεν είμαστε σκλαβωμένοι. Τουλάχιστον μέσα στο ναό να μη φορούμε. Έξω από το ναό, εντάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...