Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2019

Το ξύλο της αρκούδας επί εποχής Χρυσοχοϊδη



Εξάρχεια: αποκάλυψη τώρα!

Βίντεο με το ξύλο που έριχναν τα ΜΑΤ στις 17 Νοέμβρη

Πηγή: ieidiseis.gr

Εξάρχεια: Βίντεο με το ξύλο που έριχναν τα ΜΑΤ στις 17 Νοέμβρη - «Η βία φέρνει βία», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου των αστυνομικών
Σε βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, φαίνονται άνδρες των ΜΑΤ να επιτίθενται με γκλομπ και ασπίδες σε άτομα που περνούσαν από το σημείο - χωρίς να γίνεται κατανοητό ότι έχει προηγηθεί κάποια άνομη ενέργεια.
Οι νέες εικόνες έρχονται να προστεθούν στις καταγγελίες που έγιναν για χρήση βίας από αστυνομικούς την ημέρα επετείου του Πολυτεχνείου και εκθέτουν την Αστυνομία. Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών, ωστόσο, δεν βλέπει κατάχρηση εξουσίας και εντάσσει τους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του «νόμου και τάξη».
«Αυτό το βίντεο είναι δύο ημερών. Δεν υπάρχει κανένας σώφρων άνθρωπος και κανένας αστυνομικός ο οποίος να επικροτεί τη βία, ιδιαίτερα όταν υπάρχει σύλληψη. Όποιος ξεφεύγει, υπάρχουν νόμοι και κανόνες, δεν υπάρχει καθεστώς ατιμωρησίας. Υπάρχει εισαγγελέας που μπορεί αυτεπαγγέλτως να ενεργήσει. Ασχήμιες και απρέπειες από αστυνομικά όργανα εν ώρα υπηρεσίας ποτέ δεν πρέπει να γίνονται. Η βία φέρνει βία και είναι καταδικαστέα. Αυτή η σκηνή είναι αργά το βράδυ μετά την πορεία, υπήρχε ένας που πέταξε μολότοφ, αυτό προσπάθησαν να κάνουν», δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας στον ALPHA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...