Τρίτη, Μαρτίου 21, 2023

Αλιεύματα ελληνικού διαδικτύου

1. Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "thanasis nostimos @thanasisnostimo γατακια με πανε για πλημμελημα, σας γραφω στα παπαρια μου μασουλοντας τα σπιτια σας" 

______________________________

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Τριχωτή πλάτη vol 2 @trixes_katsares Αυτό που υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι o Πολακης, σε ένα σύστημα γεμάτο Πάτσηδες, μπορεί να με τρελάνει." 

2.

 

_________________________



Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "etetRadio etetRadio e-tetRadio.gr @tetRadio *** o κ. Μητσοτάκης... δουλεύει! o Σταύρος Θεοδωράκης τον... τραβάει! Τον Σταύρο Θεοδωράκη τον τραβάει άλλος, από κάτω. Και όλους μαζί, τους φωτογραφίζει κάποιος άλλος, τέταρτος. Δεν είναι στημένο, είναι αυθόρμητο. #τεμπη_εγκλημα" 

 3.

_________________________

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "nastazia rev @nastaziarev Ιδιωτικοποίηση είναι αυτό που παίρνεις κάτι που έχει φτιαχτεί με χρήματα του λαού και το πουλάς στον ιδιώτη για να βγάλει κέρδος πουλώντας στον λαό κάτι που αρχικά του ανήκε." 

 4.

________________________________

 


5.

___________________________


6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με το Φαρ Ουέστ ;

Λούφαξαν στην σιωπή Του Τάκη Ψαρίδη anoixtoparathyro.gr Την στιγμή που η βία έχει εξαπλωθεί ακόμα και στα δημοτικά σχολεία, κάποιοι σ...