Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2020

Γιατρός που νόσησε από κορωνοϊό: « Ήταν σαν ένα γλυκόπικρο ταξίδι ληθάργου

 https://i1thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMC8xMS8yNi8wNS80OF8wOV81ZmJmNDE5OWNkMjgyLmpwZWc=/profile:player-960x540

Ο διευθυντής του ΕΣΥ, Α. Παναγιωτόπουλος νόσησε και περιγράφει τη συγκλονιστική  μαρτυρία του: «Ένιωσα τη μοναξιά, το ταξίδι προς τον άλλο κόσμο- Έχουν διαλύσει το ΕΣΥ»

Συγκλονιστική μαρτυρία του καρδιολόγου και διευθυντή του ΕΣΥ, Α. Παναγιωτόπουλου, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό. Με ένταση καταγγέλλει τη διάλυση του ΕΣΥ.

«Ήταν σαν ένα ταξίδι στον άλλο κόσμο, νοιώσαμε την απομόνωση, την εγκατάλειψη, τη μοναξιά». Με αυτή τη συγκλονιστική φράση, ο καρδιολόγος και διευθυντής του ΕΣΥ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε νοσηλευόμενος στο σπίτι του από κορωνοϊό.

Μιλώντας στην εμπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Α. Παναγιωτόπουλος, περιέγραψε τις δραματικές ώρες που έζησε με υψηλό πυρετό και πόνους σε όλο το σώμα του.
Παράλληλα, όμως, με ένταση περιέγραψε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι υποχρεωμένο να δίνει καθημερινά τη μάχη κατά του κορωνοϊού. Αυτή είναι η τύχη είπε των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, είπε και κατήγγειλε τις σοβαρές ελλείψεις στο ΕΣΥ.

Όπως είπε το Κέντρο Υγείας Πάτρας, παραμένει χωρίς τηλεφωνικό κέντρο εδώ και δυο μήνες,  ενώ βάζουν υμετέρους στη λίστα ότι δήθεν εργάζονται για τον κορωνοϊό. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ως υπουργός Υγείας, διέλυσε την πρωτοβάθμια περίθαλψη με απολύσεις γιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Exhibition Tour–Look Again: European Paintings 1300-1800

Join curators Stephan Wolohojian, Adam Eaker, David Pullins, and Anna-Claire Stinebring along with their special guests as they guide you th...