Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2016

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ EKATOMΜΥΡΙΩΝ ΣΟΪΜΠΛΕ

Έχοντας ως οδηγούς την αμείλικτη νεοφιλελεύθερη οικονομική  πολιτική της κυβέρνησής τους ,
που ρίχνει σαδιστικά στην πυρά τους λαούς του Νότου,αλλά και  τους ναζιστές προπάτορές τους, που επιδίδονταν  στην αμείλικτη  εξόντωση των "περιθωριακών" ατόμων, οι νεαροί
βερολινέζοι που καταζητούνται από την αστυνομία δείχνουν ότι το βασικό γνώρισμα αυτού του λαού είναι το έλλειμμα    ανθρωπιάς που διαχρονικά τον διακρίνει.
Δε μας αρέσουν οι γενικεύσεις, αλλά τα συσσωρευμένα περιστατικά των τελευταίων ετών ξυπνούν τις μνήμες των φρικωδών εγκλημάτων που έχει προκαλέσει αυτός ο λαός τον τελευταίο αιώνα.Είναι  τυχαία; Δε νομίζω...
Gerontakos 


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Γερμανία από την είδηση πως ομάδα νεαρών προσπάθησε να κάψει ζωντανό έναν άστεγο άνδρα.
Ο 37χρονος άνδρας κοιμόταν το βράδυ των Χριστουγέννων στον υπόγειο σταθμό του μετρό Schönleinstraße στο Βερολίνο, όταν σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτων μαρτύρων στην αστυνομία ομάδα νεαρών του έβαλε φωτιά.
Ο άτυχος άνδρας σώθηκε εξαιτίας της άμεσης παρέμβασης ενός οδηγού του συρμού που όταν είδε τι συνέβαινε άρπαξε έναν πυροσβεστήρα και έσβησε τη φωτιά. Ωστόσο ήδη τα λιγοστά υπάρχοντα του άγνωστου άνδρα είχαν καταστραφεί.
Η αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες των επτά νεαρών ενώ κυκλοφορεί και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να έχουν επιβιβαστεί σε βαγόνι του μετρό για να απομακρυνθούν το ταχύτερο δυνατό από το σημείο της επίθεσης.
Για την αστυνομία οι «έφηβοι ή νεαροί άνδρες» όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, θεωρούνται ύποπτοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο άστεγος άνδρας ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Πηγή: RT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Επικίνδυνη Σιωπή" (2010): ένα αληθινό βιογραφικό δράμα διακίνησης γυναικών , που εκτυλίχθηκε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στα χρόνια της επέμβασης των Δυτικών στη σπαρασσόμενη Γιουγκοσλαβία

Μια Αμερικανίδα αστυνομικός που υπηρετεί στις δυνάμεις του ΟΗΕ στη Βοσνία ανακαλύπτει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης γυναικών στο οποίο ε...