Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

 



ΘΕΕ ΜΟΥ , ΣΩΣΕ ΜΕ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ ... ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ!

 

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΤζιχαντιστήςΑποτέλεσμα εικόνας για coin animated gifs

1. Φρικιαστικό: Τζιχαντιστής σχεδίαζε να δηλητηριάσει παιδιά με παγωτό!


Σε ένα από τα γράμματα του 17χρονου Mohammed O. που αντάλλασε με τον Yusuf T., αποκαλύπτεται το φρικιαστικό σχέδιό του να δολοφονήσει παιδιά με δηλητηριασμένο παγωτό και να ανατινάξει νηπιαγωγείο με παγιδευμένο αυτοκίνητο.

Ο 17χρονος, καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση καθώς συνδέεται με τη βομβιστική επίθεση του Απριλίου σε ναό των Σιχ στη γερμανική πόλη Essen της Γερμανίας, σύμφωνα με το RT.
Το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που φέρεται ότι αντάλλασαν οι δύο τζιχαντιστές τον Αύγουστο, ενώ και οι δύο ήταν υπό κράτηση, αποκαλύφθηκε: «Δουλεύω σαν παγωτατζής και πουλάω παγωτό σε πολλά παιδιά. Θα μπορούσα, σύμφωνα με τον νόμο της Σαρία, να δηλητηριάσω το παγωτό για να σκοτώσω παιδιά;» ρωτάει ο 17χρονος τον Yusuf, προτείνοντάς του παράλληλα να βάλει εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο και να ανατινάξει το νηπιαγωγείο.[.....]
Πηγή:.newsbomb.gr


****************************


2. Οι «Πυρήνες της φωτιάς» απειλούν ξανά: "Θα γεμίσουμε τα ράφια με δηλητηριασμένα (με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ)  προϊόντα μεγάλων εταιριών!"

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από τις απειλές των «Πυρήνων της Φωτιάς» ότι έχουν δηλητηριάσει με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ προϊόντα μεγάλων εταιριών και σκοπεύουν να τα επανατοποθετήσουν στα ράφια των καταστημάτων. 






Αποτέλεσμα εικόνας για «Πυρήνων της Φωτιάς
Σε ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει  ήδη δηλητηριάσει προϊόντα της της Coca Cola, της Nestle, της Unilever και της ΔΕΛΤΑ και μάλιστα εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο το έκανε. 
Ισχυρίζεται δε, ότι πρόκειται για τη δεύτερη φάση του σχεδίου «Νέμεσις», πρώτη «πράξη» του οποίου ήταν η επίθεση στο σπίτι της εισαγγελέως Τσατάνη στα Εξάρχεια. 
 ΕΘΝΟΣ On Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tori Amos : "Night of Hunters" Full album (14 pieces)

Το Night of Hunters είναι το δωδέκατο σόλο στούντιο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας-τραγουδοποιού Tori Amos, που κυκλοφόρησε στις 20...