Ρίχνουμε στο σέικερ
μία μεζούρα αναισθησίας, δύο ζαμανφού, μία πρέζα
στααπαυτάμου, λίγους κόκκους δενπατενακουρεύεστε
και λίγη σος ετσιμαρέσει.
Προσθέτουμε λίγες σταγόνες αδιαντροπιάς , για να
εξουδετερώσουμε τις φυσαλίδες των ενοχών
που βγαίνουν στην επιφάνεια ,
και μετά χτυπάμε το μείγμα δυνατά.
Το κοκτέιλ της γαϊδουριάς μας είναι πλέον έτοιμο!
Αφού το πιούμε, παρκάρουμε το αμάξι μας
στην πρώτη στάση λεωφορείων που βρίσκουμε μπροστά μας
και δεν έχει καταληφθεί από άλλο όνο σαν και μας.
μία μεζούρα αναισθησίας, δύο ζαμανφού, μία πρέζα
στααπαυτάμου, λίγους κόκκους δενπατενακουρεύεστε
και λίγη σος ετσιμαρέσει.
Προσθέτουμε λίγες σταγόνες αδιαντροπιάς , για να
εξουδετερώσουμε τις φυσαλίδες των ενοχών
που βγαίνουν στην επιφάνεια ,
και μετά χτυπάμε το μείγμα δυνατά.
Το κοκτέιλ της γαϊδουριάς μας είναι πλέον έτοιμο!
Αφού το πιούμε, παρκάρουμε το αμάξι μας
στην πρώτη στάση λεωφορείων που βρίσκουμε μπροστά μας
και δεν έχει καταληφθεί από άλλο όνο σαν και μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου