Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2020

Οι κανόνες ζωής της οικογένειας Μαλακίδη σε καιρό Covid-19

 https://cdn.shoplightspeed.com/shops/635239/files/20273485/1600x2048x1/so-many-village-idiots-so-few-dragons.jpgΟι κανόνες ζωής της οικογένειας Μαλακίδη σε καιρό  Covid-19

 

Ονομάζομαι Αγάπιος Μαλακίδης και είμαι ένας φυσιολογικός πολίτης, καλός χριστιανός  και οικογενειάρχης, παραδοσιακός ψηφοφόρος της Δεξιάς , εκτός από το διάστημα της χρεοκοπίας όπου ψήφισα τρεις φορές Χρυσή Αυγή. Περασμένα όμως  ξεχασμένα αυτά. Τώρα οι  Nαζί είναι στη φυλακή και εγώ έχω επιστρέψει στη φυσική μου κοίτη, τη Νέα Δημοκρατία.

Παντρεμένος με  την Αγνή Αγιούσου   , το γένος Μουλωχτού, έχω  ένα γιο και μία κόρη, καλά παιδιά , αμφότερα του κατηχητικού , τώρα  πλέον επιμελείς  φοιτητές ,  γραμμένοι μάλιστα στην ΟΝΝΕΔ, για ασφαλή αποκατάσταση στο Επιτελικό Κράτος του Κυριάκου .

Εδώ και μήνες όλη η οικογένεια βρίσκεται στον αστερισμό  της φονικής επιδημίας. Υποφέρουμε στωικά τις συνέπειές της , ακολουθώντας σχολαστικά όσα μας  λέει η Κυβέρνηση των Αρίστων  και οι ειδικοί της , τους οποίους εμπιστεύομαι θεότυφλα .

Έχουμε μάθει  πλέον απ΄έξω και ανακατωτά όλες τις οδηγίες και τους κανόνες που επιβάλλει ο κύριος Χαρδαλιάς. Η αποστήθιση έγινε με εντατικά μαθήματα αλληλοβοήθειας , σ΄αυτά συνέβαλαν  πολύ τα παιδιά μας , γιατί εμείς  έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε . Έτσι πια ξέρουμε πολύ καλά το τρίπτυχο του κορονοϊού  ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΩΣ , πού δηλαδή , πότε και πώς Κολλάει και πού, πότε και πώς Δεν Κολλάει. 

Τώρα πια είμαστε προετοιμασμένοι απόλυτα και το ηθικό μας είναι ακμαιότατον. Σας μεταφέρω ορισμένα από τα βασικά στοιχεία των γνώσεων που διαθέτουμε  , επειδή  πρέπει να βοηθάμε  σαν καλοί χριστιανοί ο ένας τον άλλο:

1. Επειδή ο ιός εξιτάρεται από το  σκοτάδι , γίνεται  ιδιαίτερα επιθετικός τη νύχτα  , γι΄αυτό πρέπει  να πέφτουμε με τις γαλοπούλες στο κρεβάτι. Άρα,   καλώς έκανε ο νέος στρατηλάτης Χαρδαλιάς που διώχνει από τα κλαμπ και τα άλλα κέντρα διασκέδασης τους νέους και τις νέες , μετά τις 12 και μας  έκοψε την κυκλοφορία, μετά τις 12.30.Αυτός ξέρει: ο Ιός δεν  Κολλάει πριν από τις 12 , αλλά Κολλάει μετά τις δώδεκα και 30 .

 2.  Όταν όμως ο καλός Θεούλης  ξημερώσει την καινούρια μέρα , ο ιός  ηρεμεί  και Δεν Κολλάει   στα τιγκαρισμένα λεωφορεία και στο μετρό για όσους πάνε σαν τις σαρδέλες στη δουλειά τους. Καλά κάνει λοιπόν η κυβέρνηση που δεν αυξάνει τον αριθμό των δρομολογίων κι ούτε ενισχύει τον στόλο των μέσων μαζικής μεταφοράς, γιατί , όπως είπε ο παντογνώστης και πανταχού παρών και τα πάντα πληρών Άδωνης , αν η κυβέρνηση αγοράσει νέα λεωφορεία, θα περικόψει τις συντάξεις και τότε ποιος θα βοηθάει την ελληνική οικογένεια σε καιρό πανδημικής ανεργίας; 

Φυσικά,  είναι παγκοίνως γνωστό ότι  ο Ιός  Δεν Κολλάει στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ,  που  πρέπει να καλύπτουν το 60% των θέσεων, Δεν  Κολλάει  στα αεροπλάνα, που δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός, όπως δεν υπάρχει περιορισμός Θέσεων και στα πλοία , όπως είδαμε  το καλοκαίρι , όπου γινόταν ο καλός χαμός.

3. Προσοχή σε όσους περπατούν στο δρόμο! Ο ιός  αγαπά  τους βαδιστές! Γουστάρει να βλέπει μπούτια να κινούνται στα πεζοδρόμια, κάθε είδους μπούτια, αντρικά, γυναικεία κλπ.  Γι’ αυτό πρέπει να φοράμε υποχρεωτικά μάσκα όταν περπατάμε , αλλά καλού κακού , επειδή είναι πολύ επιθετικός, ας φοράμε και καμιά  ενισχυμένη πάνα ακράτειας, μπας και θελήσει να μας βάλει χέρι.

4. Για όσους/ες   κουραστούν από το πολύ  περπάτημα και θελήσουν να ξεκουραστούν , υπάρχουν  καλά νέα . Στα καφέ και στα μαγαζιά εστίασης  που θα καταφύγουν για να πιουν ένα καφεδάκι ή να φάνε καμιά τυρόπιτα , ο Ιός Δεν Κολλάει. Αρκεί μόνο να καθίσουμε ανά τέσσερις σε τραπέζι που  θα απέχει 1 και 82  εκατοστά από το διπλανό . Η δε τελετουργία θα γίνεται ως εξής: πίνουμε τον καφέ εκ περιτροπής και  με τον εξής τρόπο: α/ Ξεκινάμε με τη φορά των δεικτών του ωρολογίου. β/ Σηκώνουμε τη μάσκα και πίνουμε μία γουλιά καφέ . Αν έχουμε και τυρόπιτα, δαγκώνουμε ένα κομμάτι. γ/ Κατεβάζουμε τη μάσκα και αφήνουμε το διπλανό μας να κάνει το ίδιο, έως ότου έρθει η σειρά του . δ/ Συνεχίζουμε έως ότου έχουμε καταναλώσει όλα τα προϊόντα. Σημειώνουμε ότι εάν πρόκειται να αναπτυχθεί και συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να σας χορηγήσει εγχειρίδιο εκμάθησης νοηματικής γλώσσας, στο οποίο θα καταφεύγουν όσοι θέλουν να συνομιλήσουν με μάσκα.   

5. Είναι γνωστό ότι ο ιός Δεν αγαπά την Τέχνη. Γ΄αυτό η κυβέρνηση  επί μήνες αρνιόταν να ενισχύσει τους  καλλιτέχνες και πολύ καλά έκανε . Ξέρει ότι ο Ιός  μπουκάρει στα θέατρα και στους κινηματογραφους και Κολλάει στους φιλότεχνους ,  γι’ αυτό έχει επιβληθεί περιορισμένος αριθμός θεατών και με μάσκα, σκέτη ατμόσφαιρα γκραν γκινιόλ.

 6. Φυσικά , όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ιός φοβάται  πάνω απ΄όλα το Θεό, αφού είναι δημιούργημα του Διαβόλου , και απεχθάνεται τους πιστούς. Το διαβεβαιώνουν 100 διακεκριμένοι ιεράρχες και το πιστοποιεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς  . Επομένως  Δεν Κολλάει στις εκκλησίες στις κυριακάτικες λειτουργίες , Δεν Κολλάει στη μεταλαβιά από το ίδιο κουτάλι, Δεν Κολλάει έξω από τον Άγιο Δημήτριο στην μπουλουκοειδή συνάθροιση  των πιστών χωρίς μάσκα ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας.

7. Τέλος, ο Ιός Κολλάει με το αιρκοντίσιον ανοιχτό, αλλά Δεν Κολλάει όταν το το αιρκοντίσιον είναι ανοιχτό και τα πορτοπαράθυρα ορθάνοιχτα, οπότε είναι σίγουρο ότι , πέρα από το ότι θα κάψεις το μηχάνημα,  θα τη γλιτώσεις από τον κορονοϊό , αλλά θα αρπάξεις σίγουρα πνευμονία πέντε αστέρων.

Θα μου πείτε : Καλύτερα να πας από μια αξιοπρεπή πνευμονία παρά από τον απεχθή κομουνιστικό ιό, που έχει βαλθεί να εξοντώσει τους οπαδούς του ελεύθερου τρόπου ζωής. Είναι θέμα ιδεολογικής κυριαρχίας  η επιβίωσή μας . Τέλος η ηγεμονία της Αριστεράς όχι μόνο στην πολιτική, όπως λέει ο Μητσοτάκης,  αλλά  και στην υγεία μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...