Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2020

Όταν τα βοθρολύματα του α(θ)λητικογράφου Κωστή Ραπτόπουλου έπεσαν στη χαβούζα του μολυσματικού "διανοούμενου" Δημητριάδη Δημητριάδη

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ  ΝΕΟΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛΙΩΝ


Ενορχηστρωμένη επίθεση με όλα τα μέσα για την εξόντωση της Αριστεράς και  τη στήριξη του θαλασσωμένου Μητσοτάκη και της παραπαίουσας κυβέρνησής του.

Απίθανοι λούμπεν τύποι , Πετσωμένοι παπαγάλοι των Μίντια, γελοίες περσόνες  του life style και πρωτοκλασάτοι χολερικοί "διανοούμενοι" συγκροτούν ένα μέτωπο σκληροπυρηνικών Ταλιμπάν της Δεξιάς , που έχουν ως αποστολή την αμαύρωση με κάθε δυνατό τρόπο  του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιφασιστικού μετώπου που πολέμησε τη Χρυσή Αυγή .Είναι σίγουροι ότι ο λόγος τους θα περάσει στις αμόρφωτες  μάζες και στους  αποβλακωμένους "πιστούς" των αμέτρητων  Αυτιάδων.

Το ψέμα, η πραγματική παραχάραξη της Ιστορίας ( κι όχι η μαϊμουδένια των Ελληναράδων) , συκοφαντία , η σπίλωση προσώπων και η διαβολή είναι τα όπλα που χρησιμοποιούν, χωρίς να σέβονται ακόμα και τον ανθρώπινο πόνο, όπως είναι η απώλεια του Παύλου Φύσσα  από τη χαροκαμένη μάνα του.

Η συμμαχία των νεονεαρντεντάλιων  στον τόπο μας είναι γεγονός: οι   λουμπενάκες  Ραπτόπουλοι  αγκαλιά με τους διανοούμενους της συμφοράς  Δημητριάδηδες  ρογχάζουν μέσα στα βοθρολύματά τους.

Η φωτογραφία μουGerontakos,14/10/2020

Οχετός Ραπτόπουλου για τη Μάγδα Φύσσα: «Πανηγυρίζει γιατί πήρε 800 χιλιάρικα»!

Οχετός Ραπτόπουλου για τη Μάγδα Φύσσα: «Πανηγυρίζει γιατί πήρε 800 χιλιάρικα» (Video) - Media

 Πηγή: topontiki.gr

Απίστευτα εμετικά σχόλια έκανε στην εκπομπή του ο Θεσσαλονικιός αθλητικογράφος Κωστής Ραπτόπουλος. Επιχείρησε να αναλύσει τη δίκη της Χρυσής Αυγής και με επιχειρήματα καφενείου, άρχισε να μιλάει για μια μητέρα που έχασε το παιδί της από χέρι φασίστα.
Ο Ραπτόπουλος πάλι με «ατράνταχτα» επιχειρήματα είπε πως ο Παύλος Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ τα είχαν βρει σε όλα με τη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Ενώ ο αθλητικογράφος, πραγματοποιώντας ένα γελοίο και εμετικό παραλήρημα με αποδέκτη τη Μάγδα Φύσσα έκανε μια άτοπη σύγκριση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη και της δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δε σεβάστηκε τον πόνο μιας μητέρας που παλεύει για να μπουν οι δολοφόνοι του παιδιού της στη φυλακή. 
Μεταξύ άλλων γελοιοτήτων που ανέφερε είπε: «ο ΣΥΡΙΖΑ «είχε στα ώπα ώπα τη «Χρυσή Αυγή» για να κόβει ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία.» Και συνέχισε τη βαθυστόχαστη ανάλυση του: «Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Πάυλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…»
Η φράση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση των άλλων ανδρών που βρισκόντουσαν στο πάνελ της εκπομπής «Μαρμίτα», οι οποίοι προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. 
Eίπαμε, το καλύτερο πλυντήριο για τα εγκλήματα των νεοναζί είναι η άγνοια και το ψέμα. 

___________________


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ -Τ' ΑΗΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ: Τ' ΑΗΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ Διοργάνωση: GR ENTERTAINMENT WORLD LTD. Τα αηδόνια του χειμώνα. Στην φετινή μας γιορτή Διονυ...