Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2020

ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

https://www.efsyn.gr/sites/default/files/styles/default/public/2020-05/plateia_biktorias_metanastes.jpg?itok=OsECcLur
 Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Πρόσφυγες. Οικογένειες με μικρά παιδιά. Τους πετάνε στο δρόμο. Τους κόβουν τα πάντα : τα γλίσχρα επιδόματα, τη στοιχειώδη  ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, το σχολείο των παιδιών τους. Λες και είναι δικά τους τα χρήματα που πληρώνουν. Όχι,  κυρίες και κύριοι! Οι άνθρωποι αυτοί δεν επιβαρύνουν τον ελληνικό προϋπολογισμό! Τα λεφτά για τους πρόσφυγες τα δίνουν ο ΟΗΕ και η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Δεν τους νοιάζει του ανάλγητους κυβερνητικούς , που οι ανέστιοι και πένητες  δεν έχουν πού να μείνουν. Το επιχείρημά τους καθαρά ρατσιστικό: "Να πάνε να κόψουν το κεφάλι τους!".  Αν πεθάνουν, λοιπόν,  της πείνας  ή από αρρώστια , σιγά που αυτοί  θα νιώσουν τύψεις. "Δεν πάνε να ψοφήσουν, τα θρασίμια!" . Όμως αν βγουν στην επαιτεία,  αν με μαθηματική ακρίβεια πολλά  από αυτά τα ανθρώπινα ναυάγια εκπορνευτούν ή κλέψουν κάτι για να φάνε, υπάρχει ο Χρυσοχοΐδης και οι λεβέντες του , που θα τους συνθλίψουν.

Γιατί αυτή η απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα ούτε σε βλάφτουν; Η εξήγηση είναι απλή: είναι  ξένοι και αλλόθρησκοι, κάτι μεταξύ σκουπιδιών  και περιττωμάτων, δεν έχουν θέση στην κοινωνία ανθρώπων με κατακάθαρο  DNA  και ορθοδόξων χριστιανών. Οι "καθαροί" πρέπει να απαλλαγούν από τους "ρυπαρούς", να τους αλλάξουν τον αδόξαστο, να τους εξαφανίσουν . Κατά τις επιταγές των Ελληνολυσσασμένων που μαζεύονται , σαν τις ορδές των Βαζιβουζούκων, για να πετροβολήσουν τα πούλμαν και να κάψουν τα ξενοδοχεία , εκεί όπου επιχειρούν να εγκαταστήσουν προσωρινά δυστυχισμένες ψυχές , πριν τις μαντρώσουν οριστικά στα ελληνικά Νταχάου και Μπέλσεν  που φτιάχνουν, βάζοντας  διοικητές  πατενταρισμένους  Νεοδημοκράτες και μουσουλμανοφάγους  ρατσιστές, διπλοαμπαρωμένα  με διπλούς φράχτες και συνεχείς περιπολίες με μαντρόσκυλα ολόγυρά τους .

Πολλοί  είναι που τους επευφημούν και τους χειροκροτούν. Περισσεύουν  οι έξαλλοι , αυτοί ντε που κόντεψαν να γυρίσουν ανάποδα την Ελλάδα με τη Συμφωνία των Πρεσπών, που μας έδειχναν τις περικεφαλαίες τους και τον κώλο τους , έβγαζαν βλακώδεις  πύρινους λόγους για τη Μακεδονία, ρε γαμώτο!Yoko τσόκο on Twitter: "Ντύθηκες Μακεδονομάχος, ταξίδεψες με ...
Σπουδαίο λοιπόν το επίτευγμά τους: κατάφεραν να συσπειρώσουν όλους τους "υγιώς σκεπτομένους Έλληνες", τους μενουμεΕυρώπηδες  Μανδραβέλη ,  Χωμενίδη,  Μαρκουλάκη,  Θεοδωρόπουλο  και Μπογδάνο με τον Λαγό, τον Κασιδιάρη , τον στρατηγό Φραγκούλη , τον Βελόπουλο . Όλοι τους μία πατριωτική γροθιά , έτοιμη να συντρίψει τους  μισητούς  εχθρούς, να τους λιανίσει και μετά τους πετάξει στη θάλασσα, για να πάνε εκεί απ΄ όπου ήρθαν: στα τσακίδια!
Ένα απλό εθνεγερτήριο σάλπισμα να σημάνει  , και όλοι θα παρουσιαστούν με πλήρη εξοπλισμό (όπλα , αρβύλες, παλάσκες, σιδερογροθιές, "πνίχτες", μαχαίρια ) για τη Μεγάλη Μάχη. Ιδού:

Νέα Δημοκρατία (τα 3/5 της)
Κινάλ (το 1/2 της)
Ελληνική Λύση
Πατριωτική Πολιτοφυλακή
Οργάνωση Ελληνόψυχων Νέων Το Γεράκι της Θράκης
Νέα Πατρίδα
 Μαύρος Κρίνος
Αυτόνομη Πατριωτική Κίνηση Τριπόλεως Δούρειος Ιππος
Αυτόνομο Δίκτυο Εθνικιστών
Αίμα και Τιμή
Ελληνική Οργάνωση Χ
Αυτόνομοι Εθνικιστές Κορίνθου
Ανέντακτοι Μαίανδροι Εθνικιστές
 «ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΣΜΟΣ
Έπονται 1500 ΕθνοΧριστιανικές οργανώσεις και σωματεία

 Gerontakos, 4/6/2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Classical Music Inspired by Nature/Κλασική μουσική εμπνευσμένη από τη φύση

Κλασικοί συνθέτες έχουν συχνά βρει έμπνευση στη φύση. Από τις Τέσσερις Εποχές του Vivaldi μέχρι το Clair de Lune του Debussy, τα παραδείγμα...