Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2020

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Μαμά, μαμά!! Τουρίστρια στην παραλία μας!

Πηγή: altsantiri.gr

 [......................................................]
Αν κάποιος είχε διαβάσει ιστορία, ας πούμε, θα ήξερε ότι σ’ αυτόν τον τόπο, η ηθική, η ακεραιότητα, η Δημοκρατία είναι έννοιες που τις υπερασπίστηκε η Δεξιά και το ΠΑΣΟΚ μόνο.
Όλοι ξέρουνε πώς κυβέρνησαν αυτά τα δύο μεγάλα κόμματα. Κανένας, ποτέ δεν ακούμπησε ούτε δραχμή, ούτε ευρώ από τα κρατικά ταμεία.
@
Όπως και κανείς δεν πίστεψε από την αρχή ότι είναι δυνατόν ποτέ πολιτικά πρόσωπα, αν είναι δυνατόν, να λαδώθηκαν από τη Novartis. Μπορεί η Novartis μέσω της Ελλάδας να κατάφερε ν’ ανεβάσει τις τιμές της σ’ όλη την Ευρώπη και να πληρώνει τώρα έναν σκασμό εκατομμύρια πρόστιμο, αλλά….
@
…αλλά οι πολιτικοί μας, εδώ, τους βοήθησαν, όπως γράφει και το πόρισμα, τους βοήθησαν με την καλή τους την καρδιά, άδολα, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, γιατί ήταν Δεξιοί, γιατί ήταν ΠΑΣΟΚ κι αυτό απαντάει σε όλα τα ερωτήματα.
@
Όχι, δεν ήταν όλοι μικροί Τσοχατζόπουλοι.
@
Και ήρθαν οι βρωμοαριστεροί για μια περίοδο και τα λέρωσαν όλα. Ό,τι κακό έγινε σε αυτόν τον τόπο έγινε τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ευτυχώς ο Έλληνας βρήκε τις παλιές του αξίες και ποτέ ξανά στην ιστορία τέτοια λάθη.
@
Ε,μα…
@
Και η Τουλουπάκη, η Εισαγγελέας που τόλμησε να τα βάλει με μία τεράστια φαρμακευτική εταιρεία, έναν κολοσσό, θα συντριβεί και θα λιθοβοληθεί με τη βοήθεια των πιο καθαρών ανθρώπων στην ελληνική ιστορία, των δημοσιογράφων του συστήματος.
@
Με δυο λόγια. Καθαρή Χούντα.
Εκλεγμένοι από τον λαό, με δημοσιογράφους βασανιστές του ανθρώπινου νου και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Πλήρης διασυρμός της Δημοκρατίας και κάθε έννοιας ελευθερίας.
@
Αν ο Έλληνας δεν έχει μάθει ακόμα να ξεχωρίζει τους αληθινούς κλέφτες και κυνηγάει αυτούς που του κλέβουν τα πέντε ευρώ στον δρόμο, τι να πω;;
@
Μεταφράζω το κείμενο του αμερικανικού δικαστηρίου για τη Novartis: «Να παρακινήσουν των ως άνω ξένο αξιωματούχο να χρησιμοποιήσει την επιρροή του εντός μιας ξένης κυβέρνησης και ως εκ τούτου να τροποποιήσουν και να επηρεάσουν ενέργειες και αποφάσεις της ως άνω κυβερνήσεως και οργανισμών και οργάνων της, προκειμένου να βοηθήσουν τη Novartis».
Νιάου νιάου πως τα φάγανε.
@
Όποιος τώρα θέλει να πιστεύει ότι όλοι αυτοί οι αξιωματούχοι τα έκαναν αυτά χωρίς να λαδωθούν δικό του δικαίωμα. Η Ελλάδα πάντως είναι γνωστή για το λάδι της.
@
Απ’ αυτές τις κασέτες λοιπόν που μιλούσαν οι Έλληνες αξιωματούχοι πως θα ανέβουν οι τιμές της φαρμακευτικής εταιρείας, τίποτα δεν ακούσαμε. Γιατί βρωμεροί άνθρωποι υπήρξαν μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ.
@
Και ασφαλώς θα υπήρξαν και επί ΣΥΡΙΖΑ. Ουδεμία αμφιβολία και επ’ αυτού.
Όταν ένα σύστημα είναι χαλασμένο, διεφθαρμένο, η διαφθορά πάντα φτάνει και κατατρώει και τα καθαρά κύτταρα. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή μοιάζει να έχει καθολικό καρκίνο.
@
Γιατί τι δουλειά είχε ο Νίκος Παππάς να μιλάει με τον Μιωνή. Ποια υπόθεση είχε να επιλύσει μαζί του; Και ωραία τον έστειλε ο Νετανιάχου από το Ισραήλ. Αυτός φαίνεται ότι διαμεσολάβησε. Εσύ πιάνεις κουβέντα μαζί του, λες και είναι κολλητός σου από το σχολείο;
@
Λες σ’ αυτόν που είναι στη λίστα Λαγκάρντ ότι υπάρχουν μαγαζιά στην Ελλάδα που βγάζουν λεφτά; Έλααα! Θαρρείς πως δεν το ξέρει;
Ή θαρρείς ότι επειδή έχει έρθει από τον Νετανιάχου δεν θα υποκλέψει την συνομιλία σας;
@
Ο Μιωνής σωστά έκανε τη δουλειά του. Και τώρα με τη φωνή του υπουργού στα δικά του χέρια ότι θέλει μπορεί να βγάλει. Κι αν ακόμα δεν προκύπτει καμιά ποινική ευθύνη από όσα ακούγονται, προκύπτει η ευθύνη μίας άνευ λόγου οικειότητας του υπουργού προς τον συγκεκριμένο συνομιλητή.
@
Αυτήν την ευθύνη που ανέλαβε ο Παππάς. Αυτήν την ευθύνη που ανέδειξε ο Τσίπρας ότι υπάρχει. Συμπέρασμα. Οι Δεξιοί έχουν τα πάντα στα χέρια τους, αν οι Αριστεροί θέλουν να κυβερνήσουν πρέπει να είναι αμείλικτοι.
@
Η παρέα με τον καρκίνο βλάπτει μόνο το υγιές κύτταρο. Τελεία και παύλα.
@
Οι δεξιοί θα βγούνε λάδι και από τη Novartis, θα διαλύσουν και την Τουλουπάκη για να μάθει ο κάθε εισαγγελέας να μην ξανακουνηθεί.

 [....................................]

@
Ακόμα περιμένουμε τη δημοσιοποίηση των ποσών που δόθηκαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι». Προβλέπουμε να μένουμε για πάντα στο σπίτι μέχρι να μαγειρέψουν τις τιμολογήσεις.
Δεξιοί και δημοσιογράφοι μαζί τα φάγανε.
@
Άνοιξε και δες ειδήσεις. Τους λιβανίζουν πρωί – βράδυ. Ε, όταν βλέπεις λιβάνισμα τα έχουν πάρει. Μην στα λέω.
Εγώ περιμένω να δω ποιος είναι ο δημοσιογράφος που πήρε 800 χιλ. ευρώ για να με πείσει να μείνω σπίτι!
@
Ο Γιάννης Ραγκούσης κατήγγειλε δημόσια πως ένας αστυνομικός που είναι στην φύλαξη του Μητσοτάκη ασκεί συχνά βία σε γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών. Μόνος του τα λέει, μόνος του τ’ ακούει. Εργοδότης των δημοσιογράφων είναι ο Κυριάκος κύριε Ραγκούση, πώς θα χαλάσουν το χατίρι στον εργοδότη τους;
@
Εδώ η ΕΡΤ ασκεί λογοκρισία σε όποιον δεν είναι της κυβέρνησης. Μέχρι και στην εκπομπή «σημείο συνάντησης» κόβουν καλεσμένους που προτείνονται από άλλους καλλιτέχνες γιατί είναι κομμένοι από το καθεστώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...