Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019

Η Θεσσαλονίκη μέσα από ένα υπέροχο αφιέρωμα του France 2! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πηγή: parallaximag.gr


Αυτόν τον Απρίλιο, το Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 2 βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να κάνει ταξιδιωτικό ρεπορτάζ για την πόλη μας στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο του δικτύου “C’ est au programme”.
Για τρεις ημέρες το συνεργείο περιηγήθηκε στην πόλη, καλύπτοντας την πολιτισμική ζωή της και την γαστρονομία της, με στόχο την προβολή της πόλης σε ένα ευρύ κοινό της Γαλλικής επικράτειας.

Το συνεργείο έκανε αρκετούς σταθμούς στα πιο όμορφα και χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, με αρχή την Πλατεία Αριστοτέλους και συνεχίζοντας στα Κάστρα, στον Λευκό Πύργο με μια βόλτα με ένα από τα καραβάκια του Θερμαϊκού, στη Νέα Παραλία με ξεναγό τον Μπερνάρ Κουόμο, αλλά και στην περιοχή της Άνω Πόλης με ξεναγό τον Πρόδρομο Νικηφορίδη. Επόμενος σταθμός ήταν οι γεύσεις της πόλης και οι παραδοσιακές αγορές της, ενώ η περιήγηση έκλεισε στις Αποθήκες του Λιμανιού.

Το συνεργείο φιλοξένησε το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ (ΝΤΕΜΕΚ) ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ

  Επιστροφή στην εποχή του φανατικού  «γλωσσαμύντορος» καθηγητή Γεωργίου Μιστριώτη; Ο κ. Θεοδωρόπουλος θέλει απαρέμφατα (!) ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝ...