Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2019


Η απαίσια, ψηφοθηρική θρησκοληψία της Έλενας Ράπτη


Η Έλενα Ράπτη μεταμορφώθηκε σε Ελένη Λουκά με γελοιωδέστατο κείμενο για τις «προκλητικές ελευθερίες» και το «Σχέδιο του Θεού»

 
mikropragmata.lifo.gr

Κι όμως, η κα Ράπτη δεν κατεβαίνει με το κόμμα του Βελόπουλου. Απλά ψαρεύει απ' την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων (Φωτο αρχείου: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Τις τελευταίες μέρες κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας το έχουν γυρίσει σε «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια». Πχ.:https://mikropragmata.lifo.gr/wp-content/uploads/2019/06/Screenshot_15-5.jpg
(Κι όλα αυτά λες και ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε την Εκκλησία, κατέβασε τα εικονίσματα ή έκανε κανά Διαχωρισμό, ορέ!)
Οι πολιτικοί συχνά είναι σαν χαμαιλέοντες. Λένε διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικά ακροατήρια προκειμένου να κερδίσουν την ψήφο τους.
Μπορώ να φανταστώ την υποψήφια της ΝΔ Έλενα Ράπτη να είναι σε πάρτι νεολαίας και να το παίζει κουλ και προχωρημένη, μπορώ να την φανταστώ και να γλείφει παπάδες και θεούσες για να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση στη Βουλή.
Δυστυχώς δεν χρειάζεται πια να την φαντάζομαι να κάνει το δεύτερο, αφού έγραψε τώρα ένα γελοιωδέστατο κείμενο σε εκκλησιαστικό σάιτ και το κριντζ χτύπησε κόκκινο:
https://mikropragmata.lifo.gr/wp-content/uploads/2019/06/D9Xb_2mXUAAy3NS.jpg
Η νομοθέτηση προκλητικών ελευθεριών (ποιων συγκεκριμένα κυρία Ράπτη;), οι καημένοι 10.000 ιερείς που παραλίγο να πληρώνονταν απ’ την Εκκλησία αντί από την τσέπη μας (αλλά ο Τσίπρας ήταν τόσο κότα που φυσικά και δεν το έκανε), το Σχέδιο του Θεού, η μετατροπή των Θρησκευτικών σε μάθημα πραγματικών γνώσεων:
Η Έλενα Ράπτη μεταμορφώθηκε σε Ελένη Λουκά προκειμένου να πάρει όσες ψήφους μπορεί απ’ τους θρησκόληπτους της Θεσσαλονίκης. Και προφανώς θα τις πάρει.
Τη μέρα που ο απερχόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης γιορτάζει τις «προκλητικές ελευθερίες» κρεμώντας μια σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου για να τιμήσει τα 50 χρόνια απ’ την εξέγερση του Stonewall, με το άρθρο της κας Ράπτη παίρνουμε μια γεύση για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη, μετά την αποχώρηση του Δημάρχου.
Οπισθοδρομικοί πολιτικάντηδες, Άνθιμος, σκληρή δεξιά.
Σαλονικιώτικο déjà vu.

Η «θεούσα» Έλενα Ράπτη - Tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...