Κυριακή, Ιουνίου 30, 2019

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΩ ΜΙΣΕΙΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για θού κυριε  animated gifs-Μαζεύτηκαν σ΄ένα μπαρ κάποιοι περί διά γραμμάτου αμύντορες του στρέιτ πολιτικού βίου. Μαζί τους κάμποσοι γλειφοτσανακόβιοι  της εγχώριας  κλεπτοκρατίας. Όλοι τους σε ένα σώμα και μία ψυχή ,  για να τιμήσουν ένα ελεεινό πολιτικό υποκείμενο ονόματι Γρηγόρης Ψαριανός, αυτόν ντε   που εκτόξευσε  την απίθανη  κοτσάνα:

«Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς της Ελλάδας ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Και ταυτόχρονα αυτός που δυσφημίστηκε, λοιδορήθηκε, συκοφαντηθήκε όσο κανείς -εντός και εκτός Ελλάδας.[.....]
Είχε δίκιο σχεδόν πάντα  και σχεδόν σε όλα. Σε θέματα δημοκρατίας, οικονομίας, θεσμών, διαφάνειας. Στο ασφαλιστικό, στο φορολογικό, στο ενεργειακό, στην εξωτερική πολιτική, στο "Μακεδονικό". Σε όλα.
Αν είχαμε κάνει όσα έλεγε, αν τον είχαμε ακούσει, αν τον είχαμε στηρίξει να εφαρμόσει την πολιτική του τότε, η χώρα δεν θα είχε χρεοκοπήσει σήμερα.
Είμαι περήφανος που του ζήτησα συγνώμη και προσωπικά, για όσα ίσως είπα και σε όσα τον είχα αδικήσει, αλλά και εξ ονόματος χιλιάδων Ελλήνων.
Είμαι περήφανος που υπήρξα φίλος του Κώστα Μητσοτάκη.
Έστω και αρκετά καθυστερημένα».
- Μαζεύτηκαν περισπούδαστοι καλαμοκαβαλητές και χορηγιοθρεμμένοι  καλλιτέχνες,  για να κάνουν πολιτική προμόσιον  σε έναν ανενδοίαστο πολιτικό γυρολόγο, που, πριν φτάσει στο τέρμα (=πάτο) της τρισάθλιας διαδρομής του διακήρυττε  ως βουλευτής του Ποταμιού :

"Μην τρελαθούμε . Έφυγα από το ΣΥΡΙΖΑ για να πάω στη ΝΔ; Εγώ που θέλω να πέσει χθες η κυβέρνηση; Τι δουλειά έχω εγώ στη Νέα Δημοκρατία; Η Ελλάδα χρειάζεται μια ευρωπαϊκή κεντροαριστερά αλλά και μια ευρωπαϊκή κεντροδεξιά. Η ΝΔ δεν είναι ευρωπαϊκή κεντροδεξιά. Η ΝΔ είναι ένα μόρφωμα δεξιότερων αποκλίσεων απ' ό,τι η ευρωπαϊκή κεντροδεξιά". 
 (9 Ιουνίου του 2016 στον ΣΚΑΙ)

-Μαζεύτηκαν χωρίς ίχνος ντροπής προβεβλημένοι  Σαβοναρόλες του μιζαδόρικου  καθωσπρεπειστάν   και της   παρθενοραμμένης πουτανιάς , για   να στηρίξουν τον   "άριστο" των υβριστών και των χυδαιολόγων. Να ευχηθούν "Καλή επιτυχία" σε ποιον; Στο  ρεμάλι  που από το απύλωτο στόμα του έχουν εκτοξευθεί οζώδεις φράσεις του τύπου:  

α/ «Σκάσε  ρε κουραδοκεφτέ!» 
β/ «Γιατί ρε Σεξιστές ; Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ' αρέσει το γκομενάκι (σσ.: η υπουργός  Αχτσιόγλου). Μουτς, μωρό μου! Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ»

-Μαζεύτηκε το άνθος της ρωμέικης διανόησης, για να ντερλικώσει και να πιει εις υγείαν και μακροημέρευσιν   του χλεχλέ  που το 2012 κατακεραύνωνε τα Μνημόνια και έριχνε μπινελίκια στους  Καραμανλή, Παπανδρέου , Βενιζέλο, Σαμαρά και στον τραπεζίτη Παπαδήμο που επέβαλε  το  PSI  (σ.σ : άγριο κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων), αλλά το 2018 δήλωνε με στεντόρεια φωνή:

 «Αν δεν είχε γίνει τότε αυτή η παρέμβαση με το PSI  (σ.σ : άγριο κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων) επί κυβερνήσεως του “χουντικού”, “δοτού” πρωθυπουργού Παπαδήμου, η χώρα θα έτρωγε σκουπίδια ήδη, εδώ και καιρό. Θα είχε βυθιστεί. Θα ήταν Σομαλία. Θα είχαμε ανοιχτούς και κλειστούς εμφύλιους σε κάθε γειτονιά. Θα ήταν Καράκας, θα είχε διαλυθεί».

 Αποτέλεσμα εικόνας για shame on you  animated gifs

Η εκδήλωση για δημοσιογράφους & καλλιτέχνες του Γρηγόρη Ψαριανού 

 

Πηγή: enimerosi24.gr




Ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ήταν η βραδιά της περασμένης Τετάρτης στον φιλόξενο χώρο του wine-restaurant Walla Walla στο Παγκράτι. Φίλοι δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες, προσκεκλημένοι από τον Γρηγόρη Ψαριανό υποψήφιο Νότιου Τομέα Β’ Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία, συναντήθηκαν για κουβέντα με καλό κρασί και ελαφρά εδέσματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι δημοσιογράφοι Άρης Πορτοσάλτε, Πάσχος Μανδραβέλης, Μανώλης Καψής, Μάκης Προβατάς, Tέλης Σαμαντάς, Αντώνης Αντωνόπουλος, Χρήστος Μιχαηλίδης, Ντόρα Κουτροκόη, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βίκη Ανδρικοπούλου, Άγγελος Στάγκος, Δήμητρα Αθανασοπούλου, Τάσος Τσατάλης, Κώστας Γιαννακίδης, Δήμητρα Κρουστάλη, Δημήτρης Χοντρός, Μαρία Γεωργίου, Πέπη Ραγκούση, Αντώνης Καρπετόπουλος, Αθηνά Γκόρου,

 ενώ από τον καλλιτεχνικό κόσμο παραβρέθηκαν οι Βασίλης Παπαβασιλείου, Γιώργος Κοντογιάννης, Μάριος Σπηλιόπουλος, Εύη Τσακνιά, Φαίη Κοκκινοπούλου και πολλοί άλλοι. Ιδιαίτερη τιμή για την εκδήλωση ήταν η παρουσία του Διονύση Σαββόπουλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα οι συνυποψήφιοι του με την ΝΔ Πέτρος Τατσόπουλος, υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθήνας, καθώς και η Φωτεινή Πιπιλή, υποψήφια στην Α΄ Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...