Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2018

Ένα μάτσο δεξιοί και ακροδεξιοί δημοσιογράφοι προσδιορίζουν την πιο «αόρατη» δικτατορία του Τύπου που έχει περάσει ποτέ η χώρα

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Ο γάτος των Ανωμαλίων!

Πηγή: altsantiri.gr
Δηλαδή εντάξει. Το να κάνει φασαρία η Νέα Δημοκρατία για τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών, ξεπερνάει τα όρια του θράσους. Φτάνει. Φτάνει.
Οι siemenάνθρωποι, τα κάθε λογής «τομάρια» της μεταπολίτευσης, που άδειασαν ταμεία, τράπεζες, πήραν δάνεια για τις εφημερίδες τους, κατασπάραξαν μυστικά κονδύλια, αγόρασαν σπίτια, κτήματα παντού με προμήθειες από εξοπλιστικά, από δρόμους, πεζοδρόμια, από τα πάντα και ούτε ένας Τάκης δεν βρήκε ποτέ κανένα στοιχείο εναντίον τους όσο καιρό ήταν στο Mega. Ξαφνικά άρχισε να βρίσκει σκάνδαλα τώρα που έφυγαν οι ηθικοί και οι αμόλυντοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Ε, φτάνει το καραγκιοζιλίκι.
Η εποχή που η Σπυράκη και οι Τάκηδες κρύβανε τις ειδήσεις παρήλθε. Με νόμο αυτής της κυβέρνησης μπορούμε να δούμε και τα μυστικά κονδύλια. Εντάξει κάνουνε μαλακίες τα παιδιά, αλλά η δημοκρατία τώρα παίρνει τις σωστές της διαστάσεις. Γι’ αυτό και δέχεται τέτοιον  πόλεμο. Οι ιδιωτικές τηλεοράσεις το βουλώνουν ακόμα και σήμερα με ένα τηλέφωνο του Κυριάκου. Ένα μάτσο δεξιοί και ακροδεξιοί δημοσιογράφοι που ούτε η χούντα δεν είχε μαζέψει τόσους, προσδιορίζουν την πιο «αόρατη» δικτατορία του Τύπου που έχει περάσει ποτέ η χώρα.
Αυτά δεν είναι δελτία ειδήσεων, αυτά είναι τα νέα των αφεντικών, τα νέα της πλουτοκρατίας. Και το ΚΚΕ που τίποτα δεν έχει αντιληφθεί, παρά μόνο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο.
Ακούς και τα βαρύγδουπα δημοσιογραφικά του κώλου. 
Κάνουμε τη δουλειά μας, δεν θα μας φιμώσει κανείς.
Για μίλα, φιμωμένε, εναντίον του Κυριάκου και της Μαρέβας.
Χειμώνα θα την ανοίξουν τη Μακρόνησο .

«Εμένα αυτή ιστορία του Καμμένου, μου μυρίζει», μου είπε ο ταξιτζής. «Και απ’ ό,τι βλέπω, πρώτη φορά η Νέα Δημοκρατία, τον χαϊδεύει με τον τρόπο της». «Τι σημαίνει αυτό;», του είπα. «Μήπως βαρέθηκε τον θετό του πατέρα και θέλει να γυρίσει στον κανονικό του;», μου απάντησε. «Αποκλείεται», του είπα. «Πώς γίνεται, ρε αδερφέ, αμέσως μόλις είπε πού πήγαν τα μυστικά κονδύλια,  να τα έχει έτοιμα ο Τάκης από το Mega και να τα βγάλει; Ποιος του τα ‘δωκε;;» Απορίες ταξιτζήδων. «Σταμάτα εδώ κατεβαίνω».
Υ.Γ.1: Ο Άδωνις Γεωργιάδης πειράχθηκε γιατί είπε ο Πολάκης  ότι πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή. Πειράχτηκε αυτός που σε κάθε εμφάνιση του απ’ την τηλεόραση απειλεί ότι θα βάλει φυλακή όλους τους δημοκράτες της χώρας, για να μείνει αυτός ο ακροδεξιός και η χουντοπαρέα του να κυβερνήσουν τον τόπο. Ρε άιντε και ….
Υ.Γ.2: Μπάτσος λήστευε μετανάστες. Κι αυτοί, αφότου τους είχε κλέψει μία φορά και ξαναγύρισε, για να ολοκληρώσει το έργο του, τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν. Σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενε κανεί,ς διότι είναι πολύ γνωστό ότι μπάτσοι κάνουν μόνο τη δουλειά τους. Και έτσι φτάσαμε στην είδηση, μπάτσος κλέβει Πακιστανό. Έχει η ζωή γυρίσματα.
Υ.Γ.3: Μαθαίνω ότι η ΕΡΤ δεν δέχεται πόλεμο μόνο από τη Νέα Δημοκρατία και τις «ουρές» της στο ΠΑΣΟΚ, αλλά υπάρχει πόλεμος κι από μέσα. Και μάλλον είναι χειρότερος και σκληρότερος. Προσεχώς θα σας έχω περισσότερα…
Υ.Γ.4: Όλη την προηγούμενη εβδομάδα διέρρεαν από την Πειραιώς ότι ο Μητσοτάκης θα πάει στον Γιούνκερ και θα του πει για τις συντάξεις, για τον Πολάκη, για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, για οτιδήποτε τέλος πάντων έχει στον φάκελό του κατά της κυβέρνησης. Ο αυτοδημιούργητος όμως έφαγε μια «πόρτα» νααααα από τον Ζαν Κλοντ. Κι αν η επίσημη δικαιολογία είναι «το βεβαρημένο πρόγραμμή» του ή η «αδιαθεσία» όπως έγραψε ο ΣΚΑΪ, η αλήθεια είναι διαφορετική. Η Κομισιόν ήθελε απλά να δείξει τη δυσαρέσκειά της για την πολιτική γραμμή που ακολουθεί πιστά ο πρόεδρος της ΝΔ, η οποία έρχεται συχνά σε αντίθεση τόσο με την ΕΕ, όσο και με τα συμφέροντα της Ελλάδας.
Υ.Γ.5: Επέτειο για τη μεγάλη νίκη των εκλογών του 1981 είχε τις προάλλες το ΠΑΣΟΚ και το γιόρτασαν για τα καλά. Έφαγαν εκλέρ αντί για κόλλυβα.
Υ.Γ.6: Πραγματικά, είναι δύσκολη περίοδος. Όλοι περνάμε άσχημες στιγμές. Αλλά σαν την Οδύσσεια που έζησε η Χάιδω η φοράδα δεν έχω ξανακούσει. Η Χάιδω, που λέτε, είχε χαθεί τις προηγούμενες μέρες κοντά στο Κατάκολο Ηλείας και ο ιδιοκτήτης της είχε δημοσιεύσει αγγελία αναζήτησης μέχρι που τελικά το ζώο εντοπίσθηκε μετά από 15 μέρες από έναν ψαρά σε παραλία που δεν έχει πρόσβαση από ξηρά. Που σημαίνει ότι η Χάιδω πήγε εκεί κολυμπώντας…
Υ.Γ.7: Η Τόνια Σωτηροπούλου, αυτή βρε που είχε παίξει 2 ολόκληρα δευτερόλεπτα σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, σε μία κρίση «μετριοφροσύνης» απάντησε στους δημοσιογράφους τι ξεχωρίζει πάνω της ο σύντροφός της, Κωστής Μαραβέγιας. Αρχικά έκανε ναζάκια και δεν ήθελε να απαντήσει, αλλά αφού το σκέφτηκε είπε: «Νομίζω ότι ο Κωστής είναι μαζί μου για το μυαλό μου». Μάλιστα…
Υ.Γ.8: Λοιπόν, υπάρχει ένας γάτος Εξαρχειώτης που η μοίρα τον έφερε να κρυφακούει σ’ ένα σπίτι πολύ ανώμαλες συζητήσεις.
Σ’ αυτό το σπίτι, ας πούμε, πιστεύουν ακόμα στη Δημοκρατία, πιστεύουν πως ο Μητσοτάκης και η ακροδεξιά παρέα του δεν πρόκειται να κυβερνήσουν, πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να ζουν ελεύθερα, σπάνε τις τηλεοράσεις με τα εντεταλμένα νέα και ονειρεύονται έναν αληθινό κόσμο.
Πολλά μυστικά όμως ακούγονται σ’ αυτό το σπίτι. Των Ανωμαλίων. Ιδεών.
Μετά τη γάτα των Ιμαλαίων, ο γάτος των Ανωμαλίων έφυγε σήμερα.
Καθισμένος στην τζαμαρία του σπιτιού του είδε τον ουρανό να καθρεφτίζεται και πήδηξε μέσα.
Και είναι ο πρώτος γάτος που πάει παράδεισο.
Σε μένα άφησε όλα τα μυστικά του.
Και με κυνηγάει τώρα στα κεραμίδια το γατοσόι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: