Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2017

Respect στον Αντετοκούνμπο, dislike στον Γεωργιάδη!



Ένας είναι ο  Άδωνις και εμετική  η ξετσιπωσιά του!

Πρωτοπαλίκαρο επί χρόνια των ρατσιστών "Ελληναράδων", αγωνίστηκε  λυσσασμένα εναντίον κάθε νομοθετικής ρύθμισης για την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά χιλιάδων αλλοεθνών, τα οποία έχουν γεννηθεί  στην Ελλάδα .
Ως  υπασπιστής του Καρατζαφέρη  έβγαζε πύρηνους λόγους κατά των εκπαιδευτικών συλλόγων γιατί έδιναν την  ελληνική  σημαία σε αλλοεθνή αριστούχα παιδιά (θυμάται κανείς την υπόθεση Τσενάι;).
Ως  τηλεπωλητής αρχαιοελληνικών κειμένων σε τρισάθλιες μεταφράσεις, ακόμα υπάρχουν "γλωσσοκοπανιές" του στο  You Tube όπου διακρίνεται να  κραυγάζει  έξαλλος ότι "Έλληνας γεννιέσαι , αλλά δε γίνεσαι!".
Ως βουλευτής της ΝΔ, είτε επί Σαμαρά είτε επί Μητσοτάκη (προβιβασθείς μάλιστα και σε ...αντιπρόεδρο!), έχει συνταχθεί κατ΄επανάληψη με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής ενάντια  σε κάθε νομοθετική πρωτοβουλία για την κατοχύρωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων διαφόρων ομάδων , που έως εχθές βρίσκονταν στο περιθώριο της κοινωνίας.  


Αυτός λοιπόν ο ανερυθρίαστος πολιτικός γυρολόγος, ο  εθνολάγνος τηλεπωλητής,   που καταψήφισε τον Ιανουάριο του 2015, μαζί με όλο το κόμμα του, το νομοσχέδιο για την ελληνική ιθαγένεια ,  αυτός ο ρατσιστής που με τροπολογία του το 2014 είχε ζητήσει να αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου από τους νόμιμους μετανάστες, έκανε εχθές μια πελώρια κωλοτούμπα  και  με ένα εντυπωσιακό σε θράσος tweet δίνει τα εύσημα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δήλωσε ότι δεν υπογράφει στην ελληνική σημαία, : «Δεν υπογράφω στη Σημαία λέει και βάζει τα γυαλιά σε ένα κάρο δήθεν πατριώτες….μπράβο του! Σεβασμός του αξίζει».Αν κανείς νομίζει ότι ο πονηρός Άδωνις είδε το φως το αληθινό, πλανάται πλάνην οικτράν. Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά το  ήθος και την ιδεολογία του ανδρός , δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε το καλό από το τρισάθλιο τούτο  πολιτικό ον. Ο λύκος κι αν εγέρασε και του ΄πεσε λιγάκι το μαλλί του , το μόνο μυαλό  που έβαλε είναι να μάθει τα καινούρια κόλπα των νέων επικοινωνιακών καθοδηγητών του κόμματός  του (Θεοδωρικάκος, Λαζαρίδης), που  είναι άσοι στις  οβιδιακές μεταλλάξεις και σαΐνια του σπρου-μαύρου.

Gerontakos

Αποτέλεσμα εικόνας για Respect στον Αντετοκούνμπο, dislike στον Γεωργιάδη - Βαγγέλης Δεληπέτρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oskar Kokoschka(1886-1980)..

Όσκαρ Κοκόσκα (1886-1980) Maxmag.gr :Όσκαρ Κοκόσκα: ο καλλιτέχνης που πίστευε ότι ήταν υπεύθυνος  για τον ναζισμό ... Η κούκλα του 'Οσκα...