Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2017

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ


 
ΟΙ ΑΝΕΔΟΙΑΣΤΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ , ΣΕΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ  ΨΕΜΑΤΟΣ   ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ .

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΩΡΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ.

 

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ"  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ , ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ...ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ  ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΆΔΑ

Κίτρινη δημοσιογραφία και Πρώτο Θέμα με αφορμή τη «Μακεδονία»


Το Πρώτο Θέμα παρουσίασε την Πέμπτη ένα… «κοινό ανακοινωθέν» του Αλέξη Τσίπρα και του Φρανσουά Ολάντ στο οποίο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «επαναλαμβάνεται το πρωτοφανές ατόπημα της ντε φάκτο αποδοχής του ονόματος “Μακεδονία” για την ΠΓΔΜ». Στον τίτλο του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος αναφέρεται: «”Μακεδονία” τα Σκόπια σε επίσημο έγγραφο Τσίπρα- Ολάντ στο Παρίσι».Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ισχύει καθώς δεν πρόκειται για «κοινό ανακοινωθέν» Τσίπρα - Ολάντ. Το «ντοκουμέντο», όπως το παρουσιάζει το Πρώτο Θέμα, δεν είναι παρά μια απομαγνητοφωνημένη ομιλία του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Όμως το Πρώτο Θέμα δεν δίστασε να την μετατρέψει σε «κοινό ανακοινωθέν» για να κάνει την αντιπολίτευσή του.
Ενδεικτική ήταν η αντίδραση της ανταποκρίτριας του Mega και της Real στη Γαλλία Μαρίας Δεναξά. Σε μήνυμά της στο Twitter έγραψε: «Κίτρινη δημοσιογραφία=> Το “επίσημο ανακοινωθέν” από συνάντηση Ευρωπαίων Σοσιαλιστών με την λέξη Μακεδονία, είναι η απομαγνητοφώνηση ομιλίας Ολαντ!»
Άμεσα η ΝΔ έσπευσε να υιοθετήσει άκριτα το δημοσίευμα, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Σκρέκας δήλωσε: «Πρέπει η κυβέρνηση να απαντήσει για ποιο λόγο Έλληνας Πρωθυπουργός σε κοινή επίσημη ανακοίνωση που έβγαλε με τον Γάλλο ομόλογό του, Φρανσουά Ολάντ αναφέρθηκε στα Σκόπια με το όνομα “Μακεδονία”. Φαίνεται ότι μέσα από αυτή τη διαπραγμάτευση, η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει ήδη τις εθνικές κόκκινες γραμμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)