Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωβΟ ΙΩΒ  ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέπει να έχει κανείς Ιώβεια υπομονή και απόλυτη αταραξία, για να εξακολουθεί να διαβάζει την Εφημερίδα των Συντακτών, την "πραγματική" συνεργατική εφημερίδα, που διατείνεται ότι ως μόνο αφεντικό έχει τους αναγνώστες της.
Είναι  τουλάχιστον παράδοξο , για ένα έντυπο που ανήκει στον προοδευτικό χώρο  και  συντάσσεσαι ιδεολογικά με την ανανεωτική Αριστερά,   να έχει στους κόλπους του συνεργάτες που βοούν από μακριά ότι είναι επίγονοι της  αλήστου μνήμης  σταλινικής περιόδου , όταν  κατακεραύνωναν με βιτριολικά ψέματα και εξόντωναν  συντρόφους τους, πολιτικούς και καλλιτέχνες.
Ποιος θα περίμενε να βλέπει εν έτει 2017  " αριστερούς εργάτες του πνεύματος" να βρίζουν χυδαία , να συκοφαντούν ανενδοίαστα , να χλευάζουν  σαρκαστικά  , να εκτοξεύουν  ένα σωρό ψέματα , να επιχειρηματολογούν με σοφιστείες , να στραγγαλίζουν την κοινή λογική και να λοιδορούν πρώην συντρόφους τους, επειδή έκαναν το λάθος να μην επιστρέψουν στο ταμπούρι της αμέτοχης Αριστεράς , μετά το ηρωικό γιουρούσι του πρώτου εξαμήνου του 2015!
Οι τελευταίες σελίδες της Εφημερίδας των Συντακτών  πλέον δε διαβάζονται! Έχουν μετατραπεί σε  συμπαγές προπύργιο σύγχρονων    Κερένσκι που καταδικάζουν με όλους τους τρόπους τον (Θα) Αλέξη (σύμφωνα με  το λοιδορητικό  προσωνύμιο -επινόηση του βερμπαλιστή Δ. Νανούρη) και τους κυβερνητικούς συνεργάτες του. Οι εισαγγελείς της "γνήσιας" Αριστεράς κρατούν με το ένα χέρι το "αριστερόμετρο" και με  το άλλο το καλάσνικοφ του λόγου ή της σχεδιαστικής πένας.
Στόχος τους: η με κάθε τρόπο εξόντωση της "πρώτη φορά Αριστεράς", συντασσόμενοι πλήρως  στον ιερό τούτο σκοπό με τους διανοούμενους της " κεντρο-δεξιάς  όχθης" (Χειμωνάδες, Τατσόπουλους, Πορτοσάλτε, Κασιμάτηδες, Παπαδημητρίου, Θεοδωρόπουλους, Χαντζόπουλους, Πετρουλάκηδες και λοιπά  μπάζα του δημόσιου βίου) που αγωνίζονται με νύχια και δόντια για τον ίδιο καλό σκοπό, την αποκατάσταση των πολιτικών πραγμάτων όπως τα ξέραμε επί δεκαετίες.Όπου η διεφθαρμένη  Δεξιά  αλώνιζε  και η  ανεπίληπτη Αριστερά έριχνε ηθικές πέτρες στο αλώνι της , έτσι για την τιμή των όπλων.
Προς επίρρωσιν όσων λέμε , σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα χθεσινής γραφής  τριών "καθαρόαιμων" Αριστερών συνεργατών της εκλεκτής εφημερίδας- Δ. Νανούρης,  Γ. Σταματόπουλος, Π. Ζερβός- σχετικό με την αντιμετώπιση εκ μέρους των κρατικών αρχών και δη της κυβέρνησης του μικρού γιου της Ρούπα.
Θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι αυτοί είτε διαστρέβλωσαν σκόπιμα την πραγματικότητα , με προφανή σκοπό να διασύρουν την κυβέρνηση σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, είτε έχουν χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας.


Gerontakos
  
 
 
1.
Πέτρος Ζερβός Η Εφημερίδα των Συντακτών, 9/01/2017






*******************************************
2.



Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος σταματοπουλος εφημεριδα των συντακτων[.....] Αντί (Σ.Σ. ο Αλέξης Τσίπρας) να ολισθαίνει σε λεκτικές αστοχίες και ηχηρά φληναφήματα, καλά θα ήταν να τραβήξει το αυτί των υπεύθυνων της Αντιτρομοκρατικής, λόγου χάρη, που κρατούσαν φρουρούμενο (!) ένα ανήλικο παιδί επί τρεις ημέρες, μακριά από τα οικεία του πρόσωπα - γιατί, αλήθεια; Είναι δυνατό να αιωρούνται φήμες ότι είναι πιθανό το μικρό παιδί να ανακρίθηκε, έστω υπό μορφή παιχνιδιού; Ποιος νόμος και ποιο δίκαιο επιτρέπουν κάτι τόσο απάνθρωπο; Σε τέτοιες περιστάσεις φαίνεται το μεγαλείο και το ύψος του κάθε δημοκρατικού πολίτη· ακόμη κι αν ο νόμος «δικαιολογεί» μια τέτοια συμπεριφορά των διωκτικών αρχών, ο πρωθυπουργός καλείται να υπερβεί τον νόμο τη στιγμή που θα είχε με το μέρος του την έγκριση και συμπάθεια όλης της κοινωνίας (της εκπαιδευτικής κοινότητας, της διανόησης και λοιπά). Είναι να απορεί κανείς με τη διστακτικότητα (;) του πρωθυπουργού και να αρχίζει να αναρωτιέται μήπως στην προσπάθειά του να τα έχει καλά με όλους πετυχαίνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Είναι μια πρόχειρη ίσως ερμηνεία όσων λέει και πράττει, αβίαστα μάλιστα, χωρίς προηγουμένως να τα φιλτράρει στον κοινό νου ή σε μια συνετή εκφορά του λόγου, ήπια και κοινωνική. Θα κέρδιζε πολλά αν αποφάσιζε να «λύσει» το θέμα της φρούρησης του ανήλικου παιδιού είτε συμβουλεύοντας τους αρμόδιους υπουργούς του είτε παρεμβαίνοντας ο ίδιος, πατρικά αλλά και δημοκρατικά. Θα έδινε την καλύτερη εντύπωση αν στην πληροφορία των πολιτών στην Αλεξανδρούπολη ότι δεν διαβάζουν εφημερίδες ο ίδιος τους προέτρεπε να διαβάζουν και να μελετούν τις εφημερίδες. Δυστυχώς· ή δίστασε ή δείλιασε (;) ή δεν ενδιαφέρθηκε (;) ή τέλος, θεώρησε ότι δεν θα ήταν δα και τόσο σπουδαίο να ασχοληθεί ένας ολόκληρος πρωθυπουργός με δύο τέτοια ασήμαντα (;) γεγονότα. Πάλι καλά -στη δεύτερη περίπτωση - που μετά τη γενική κατακραυγή εδέησαν να επιτρέψουν στους συγγενείς να αναλάβουν το παιδί υπό την προστασία τους. Οι τρεις μέρες ντροπής δεν σβήνουν βέβαια για τους υπεύθυνους της αριστεροδεξιάς κυβέρνησης, θα το κουβαλάνε μαζί τους πλέον.[.....]

Γιώργος Σταματόπουλος :->Οι εφημερίδες και το ανήλικο παιδί, 9/01/2017

 

*******************

3.

 Δημήτρης Νανούρης, Η Εφημερίδα των Συντακτών

[.......]

Ονειροπολούμε ομοθυμαδόν καβάλα στα νέφη, απ’ όπου απολαμβάνουμε να τουμπάρουμε στο κενό κάθε τόσο. Να κατεβούμε στους δρόμους ούτε που μας περνάει απ’ το μυαλό. Τούτα τα διαφωτιστικά σημείωνα τότε, Νοέμβριο του 2012. Μεσολάβησαν μεγαλοπρεπείς και βαρύγδουπες ελεύθερες πτώσεις από της απαράμιλλης θεαματικότητας κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ, ώσπου την περασμένη Πέμπτη άκουσα τους γείτονες της Πόλας Ρούπα και της Κατερίνας Αθανασοπούλου σε Ηλιούπολη και Καλλιθέα να διαβεβαιώνουν -για τι άλλο;-, μα ότι έπεσαν απ' τα σύννεφα, ασφαλώς.
Νεφελοβατούν επιμόνως, μολαταύτα, επιφανή στελέχη της πρωτοδεύτερη φορά Αριστεράς με ολίγην Ακροδεξιά· έχοντας γαντζωθεί για τα καλά στους ομιχλώδεις υδρατμούς της ατμόσφαιρας, αρνούνται να αντικρίσουν κατάματα την πραγματικότητα και να εγκαταλείψουν τα ρεμβώδη ενύπνιά τους. Προεξοφλούν πως η κυβέρνηση κατέχει το αλάθητο του Πάπα και ότι ο αθωότερος υπαινιγμός για τα έργα και τις ημέρες της προέρχεται από διαβολικούς αιρετικούς, που δίχως άλλο πρέπει να παραδοθούν στην πυρά.
Ισχυρίστηκαν ορισμένοι από δαύτους πως δεν συνέβη δα και τίποτα με την περιπέτεια του εξάχρονου Βίκτορα-Λάμπρου, γιου της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, καθότι οι γονείς του είναι ανίκανοι να τον προστατεύσουν, το ίδιο και το υπόλοιπο συγγενικό περιβάλλον του, οπότε ορθώς κρατήθηκε επί τέσσερα εικοσιτετράωρα φρουρούμενος στο «Παίδων». Μ’ άλλα λόγια, καλώς παραβιάστηκαν κατάφωρα τα δικαιώματά του, όνειδος πρωτοφανές στα χρονικά. Οι επιστολές της Βαγγελιώς Βογιατζή στο efsyn.gr, αλλά και της Αγγελικής Σωτηροπούλου, που έζησαν παρόμοιες καταστάσεις, είναι ενδεικτικές. Κατέβασε το ντουβάρι της στο facebook ερίτιμος κυρία, όταν δέχτηκε την πάνδημη κατακραυγή, ενώ σύντροφός της δεν δίστασε να επινοήσει σκευωρία δικαστικών κύκλων με προφανή, ανομολόγητο στόχο την υπονόμευση του Μαξίμου. Οι ψυχρές αέριες μάζες των ημερών προοιωνίζονται ότι οι εν λόγω θα πέσουν απ’ τα σύννεφα με τη μορφή νιφάδας, θα πρόκειται όμως για σκουρόχρωμο, καταμαύρο χιόνι.

 

[.......]

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ =>Ουρανοκατέβατοι

09.01.2017

***********************

 Αποτέλεσμα εικόνας για τηε τρθτη ανιματεδ γιφ

Μύθοι και αλήθειες για το παιδί της Ρούπα | κοινωνία | ethnos.gr

______________________________________

ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΕ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ" ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ 
ΤΟΥΣ ULTRA  ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  1. ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η Γιούκου και το Λουλούδι των Ιμαλαϊων Yuku and the Himalayan Flower Animation 2022 (ΕΓΧΡ.) ...