Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2017

ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

Το έγκλημα, η οργάνωση και τα... μαντζούνια


Ο Χρήστος Μπαλαντίνας (αριστερά) στο Ρέθυμνο, την 1η Απριλίου 2014, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ελεύθερο Ρέθυμνο» μαζί με τον επικεφαλής της Στέλιο Πετράκη Ο Χρήστος Μπαλαντίνας (αριστερά) στο Ρέθυμνο, την 1η Απριλίου 2014, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ελεύθερο Ρέθυμνο» μαζί με τον επικεφαλής της Στέλιο Πετράκη
Yψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», του πολιτικού φορέα που έχει ιδρύσει ο Αρτέμης Σώρρας, είναι ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.
Ο Χρήστος Μπαλαντίνας είχε μάλιστα συχνότατη παρουσία και στην Κρήτη, ως κεντρικός ομιλητής σε εκδηλώσεις που διοργάνωναν οι τοπικοί πυρήνες της οργάνωσης σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι. Μετά τον Κρητικό γιατρό Μανώλη Λαμπράκη, είναι το δεύτερο στέλεχος της οργάνωσης που συλλαμβάνεται με βαρύ κατηγορητήριο.
Αναζητώντας στοιχεία για την οργανωτική δράση του Χρήστου Μπαλαντίνα μέσω των ανακοινώσεων του ίδιου αλλά και των τοπικών φορέων της «Ελλήνων Συνέλευσις», τον βρίσκουμε τουλάχιστον τέσσερις φορές στο νησί το τελευταίο διάστημα, και μάλιστα ως εισηγητή σε συγκεντρώσεις με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πολιτών.
Φωτογραφίες από συμμετοχή του σε πάνελ εκδήλωσης στο Ηράκλειο έχει ανεβάσει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο facebook πριν από περίπου δύο μήνες, στις 25 Οκτωβρίου, με την ένδειξη ότι πρόκειται για εκδήλωση στο Ηράκλειο, αλλά χωρίς να προσδιορίζει αν η ημερομηνία της εκδήλωσης συμπίπτει με τη δημοσίευση των φωτογραφιών.
Νωρίτερα, στις 27 Ιουλίου του 2016, ήταν από τους οργανωτές της ομιλίας του Αρτέμη Σώρρα στην πλατεία Ελευθερίας, έχοντας αναλάβει και το έργο της live μετάδοσης μέσω internet, ενώ ήταν από τους «πιστούς συνεργάτες», τους οποίους ο Σώρρας ανέβασε στο πάνελ μετά το πέρας της εκδήλωσης ευχαριστώντας τους για τη συνεισφορά τους.Στις 15 Ιανουαρίου του 2016 ο Μπαλαντίνας μαζί με τον Γιάννη Καλογερόπουλο, επίσης πρωτοκλασάτο στέλεχος της οργάνωσης, βρέθηκαν στο Επιμελητήριο Λασιθίου σε αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε με την... «ορκωμοσία» των παρευρισκομένων.
Τον «όρκο του πολεμιστή» διάβαζε αποσπασματικά ο Καλογερόπουλος και επαναλάμβαναν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, διαδικασία που αποτελεί τυπικό τελετουργικό στο τέλος κάθε αντίστοιχης εκδήλωσης της οργάνωσης. Μεταξύ άλλων, οι συγκεντρωμένοι ορκίζονται «στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ».
• Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί, σχετικά με τη γελοία οργάνωση ενός παμπόνηρου ακροδεξιού έμπορου  ιδεών, που απευθύνεται σε αμόρφωτους, ανώριμους  και ανεγκέφαλους Έλληνες, για να τον προωθήσουν στη βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σου γυρίζει το μάτι, ν.314 | Γαύδος, FBI & Greek Mafia

Δεν μπορούν να μυρίσουν πιο πολλή ΕΛΛΑΔΑ ειδήσεις, από αυτές που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε. Ίσως και όχι βέβαια.  Ελληνικό FBI χωρί...