Παρασκευή, Απριλίου 01, 2016

«Πατρίδες που έγιναν φωτιά»

«Πατρίδες που έγιναν φωτιά» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ένα τραγούδι που γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη για οικονομική και ηθική υποστήριξη στους ανθρώπους που έρχονται από τη Συρία στη χώρα μας.
Στο στούντιο Odeon της EMI, έγιναν οι ηχογραφήσεις και οι δηλώσεις των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο τραγούδι.

Στον NGradio μιλούν οι : Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Περρής, Μάριος Φραγκούλης. Επίσης δηλώσεις κάνουν η κυρία Ασπασία Λεβέντη, πρόεδρος του International Foundation For Greece και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς.
Τα έσοδα των πωλήσεων του single καθώς και της σχετικής συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής ( 28 Μαρτίου 2016 ) θα διατεθούν στους αρμόδιους φορείς στήριξης των προσφύγων.
Εμπνευστές και διοργανωτές αυτής της προσπάθειας είναι το International Foundation for Greece και η πρόεδρός του κ. Ασπασία Λεβέντη και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ( ΟΠΑΝΔΑ) .
Ο NGradio ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας, κάλυψε όλη τη διαδικασία υλοποίησης του τραγουδιού.

Κάμερες: Τάσος Περόγλου, Φαία Στάινερ, Ελιάνα Δρόσου
Επικοινωνία: Χαρούλα Νικολαΐδου, Στέλιος Νικολαΐδης, Βασιλεία Περόγλου, Άννα-Μαρία Νικολαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ουκρανία : ο Πόλεμος παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

gr.euronews.com    Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν ότι έστειλαν υπό άκρα μυστικότητα πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, η Ουάσ...