Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2012

ΔΕ ΜΙΣΩ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...

ΔΕ ΜΙΣΩ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ... 

Δε μισώ την Ελλάδα  αλλά ντρέπομαι για εκείνους τους Έλληνες , επώνυμους και μη, που οδήγησαν τη χώρα μου στη χρεοκοπία. Το έκαναν στιγματίζοντας στους ξένους λαούς εμένα, στιγματίζοντας  τον τίμιο συνάδελφό μου, το γείτονά μου, το φίλο μου, στιγματίζοντας  πάμπολλους Έλληνες  που δεν κατέφυγαν στη φοροδιαφυγή, την απάτη , τη βρόμικη συναλλαγή, το φακελάκι, τη ρεμούλα, το ρουσφέτι , την πλαστογραφία, τη χυδαιότητα, το νεοπλουτίστικο ήθος και ύφος.

Είναι πολλοί  οι ένοχοι, το ξέρουν οι πάντες  πολύ καλά. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι επώνυμοι της πολιτικής και του συνδικαλισμού  , οι μεγαλοπαράγοντες της οικονομικης ζωής ( τα παλαιά και τα νέα "τζάκια") ,  τα μαστόρια  του λάιφ στάιλ και της σόου μπιζ των εμπόρων-ιδιοκτητών της μιντιακής χειραγώγησης του λαού, που έχουν ως  όργανά τους αστέρες-  δημοσιογράφους, συνεργάτες των  δύο κομμάτων  εξουσίας ,  που διέφθειραν τις συνειδήσεις των πάντων.

 Ντρέπομαι και οργίζομαι με όλους εκείνους που  δηλώνουν κομπάζοντας ότι είναι  "περήφανοι που  είναι  Έλληνες" αλλά δε τους νοιάζουν οι λοιδορίες των δανειστών μας, χάρη στους οποίους ζούμε όλοι. Τη σόι υπερηφάνεια είναι αυτή , όταν  κακεντρεχείς  στο εξωτερικό καγχάζουν  με τις παθογένειές μας που εξακολουθούν να παράγουν σκάνδαλα , ακόμα και σε καιρό βαρύτατης κρίσης,  όπως η σημερινή; Παθογένειες που  αποδεικνύονται αθεράπευτες: ένα κεφάλι κόβεις από τη Λερναία Ύδρα της διαφθοράς και δέκα ξεπετάγονται στη θέση του. 

Πατριώτες κάθε τύπου έχουν βαλθεί εσχάτως  να μας υπερασπίσουν με το ζόρι.  Και υπερασπίζοντάς μας ...μας τρομοκρατούν !
Πρώτα έχουμε τους πατριώτες της τετελεσμένης συμφοράς, αυτούς δηλαδή που  στη συντριπτική τους πλειοψηφία ευθύνονται για τα κατάντια αυτού του τόπου. Περί ποίου όμως πατριωτισμού δικαιούνται να μας ομιλούν  οι Καμμένοι , οι Μανώληδες , οι Μαρκόπουλοι , οι Ψωμιάδηδες και οι Γκιουλέκες, οι αρχάγγελοι δηλαδή της διάλυσης του Κράτους , του ρουσφετιού και της κατασπατάλησης των δανείων;
Ύστερα έχουμε τους πατριώτες της μέλλουσας συμφοράς, ήτοι εκείνους που  , προκειμένου να μας "σώσουν", σκοπεύουν  μας βάλουν στο γύψο, όπως έγινε το 1967. Μια νέα  χούντα  παρανοϊκών στρατιωτικών και διψασμένων για αίμα φασιστών θα αναλάβει το εθνοσωτήριο έργο να μας απομακρύνει από την "άρρωστη" Ευρώπη και να "καθαρίσει πάλι τον τόπο από τα "μιάσματα" της διεφθαρμένης "ψευτοδημοκρατίας" . 
  
 Ντρέπομαι και φρίττω ακούγοντας τον ορυμαγδό από τις   δημαγωγικές  κορώνες των   επαγγελματιών της αριστερο-δεξιάς πατριδοκαπηλείας , οι οποίοι κηρύσσουν  νέους "ανένδοτους" ποντάροντας στην αγανάκτηση που προκαλούν στο λαό τα πανηλίθια (επειδή είναι εξοντωτικά) μέτρα της Τρόικας.
Ντρέπομαι και θυμώνω όταν διαπιστώνω ότι οι στυγνοί δανειστές μας θεωρούν  ότι είναι  φερέγγυοι συνομιλητές  και απαιτούν  μάλιστα να μας κυβερνήσουν  οι εγκληματίες πολιτικοί των δύο κομμάτων εξουσίας  που επί δεκαετίες  μαχαίρωναν σαδιστικά τον τόπο. Είναι κρίμα και άδικο να ξανακυβερνηθούμε από τα ημερόβια ζόμπι, τους Σαμαράδες, τους Βενιζέλους και τα αετονύχικα τσιράκια τους...
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δε νομίζετε ότι αυτό θα είναι ένας ισχυρός λόγος για να μισηθεί η Ελλάδα ακόμα και από τους Έλληνες που πραγματικά την αγαπούν, δηλαδή από αυτούς που πονούν για την κατάντια της και το διασυρμό της τώρα ακόμα κι από τους Σκοπιανούς εθνικιστές τυχοδιώκτες  ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)