Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2020

Εκ Τράγκα τα δηλητηριώδη βέλη για τον Κούλη και τη ζοφερή οικογένειά του

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος ΤράγκαςΟ Γιώργος  Τράγκας  κατηγορεί ευθέως  τον Μητσοτάκη για την εκδίωξή του από τα Παραπολιτικά FM και αποκαλύπτει το Οργουελικό σύστημα παραπληροφόρησης που στήνεται για τη διαμόρφωση της αγιογραφημένης εικόνας του ως ηγέτη-σωτήρα

Διαβάστε ένα απόσπασμα από  το άκρως  αποκαλυπτικό  άρθρο του Γιώργου Τράγκα στο crashonline.gr για την οικογένεια Μητσοτάκη  που διαφεντεύει τον τόπο και διαμορφώνει μια ψευδή εικόνα της στάσης του πάνω σε κρίσιμα θέματα.:

«Ο κος Μητσοτάκης για μια ακόμη φορά επιχείρησε να με φιμώσει και να σταματήσει την παρουσία μου τόσο στα FM, όσο και γενικότερα στον Τύπο. Τις ίδιες επιθέσεις εναντίον μου έκανε και στο παρελθόν, όταν ήμουν στον real fm, με δεκάδες sms και προειδοποιητικά μηνύματα προς τον κο Νίκο Χατζηνικολάου. Το ίδιο έγινε και τώρα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM. Δεν ανέχεται την κριτική και κατά  τη γνώμη μου αυτό είναι μεγάλο πολιτικό λάθος. Όλοι οι πολιτικοί  πρέπει να ανέχονται τη σάτιρα και την κριτική. Ακόμη και όταν είναι υπερβολική.
Ένας ακροατής μου έστειλε χθες ένα μήνυμα – ερώτημα. Με ρώτησε. Αν ανατραπεί η παρούσα πολιτική κατάσταση, τι έχουμε ως εναλλακτική λύση. Σημασία έχει, κατά τη γνώμη μου, να αναχαιτίζουμε το χειρότερο. Η προσπάθειά μας, πρέπει να κατατείνει στην αποφυγή μίας αποκρουστικής πολιτικής για το λαό και το δημόσιο συμφέρον. Και όχι απαραίτητα στις σύντομες ρήξεις και αντικαταστάσεις. Ο σημερινός πρωθυπουργός είναι ακραίος νεοφιλελεύθερος. Είναι άμεσα συναλλασσόμενος με την οικονομική ελίτ του τόπου και με οργανωμένα συμφέροντα. Η οικογένειά του  – όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν- είναι υπερβουλιμική, είναι αχόρταγη για εξουσία και  οικονομική δύναμη. Λέγονται πολλά για τις σχέσεις της με εφοπλιστές και εργολάβους. Λέγονται πολλά για την εποπτεία και τη διαχείριση των δημοσίων ταμείων. Δουλεύει πολύ με διαφημιστές, ρίχνει πολλά λεφτά στα κανάλια και σε εταιρίες δημοσκοπήσεων. Προσπαθεί να πείθει κάθε τόσο την κοινή γνώμη ότι ο κος Μητσοτάκης είναι σε απόσταση 20 μονάδων από τον κο Τσίπρα και είναι ακαταμάχητος. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στην πολιτική ζωή του τόπου. Αυτό ενισχύει την αλαζονεία. Αρρωσταίνει το μυαλό του εκάστοτε πρωθυπουργού και του περιβάλλοντός του. Αυτό κάνει τις νοσηρές, ψυχικές και πνευματικές καταστάσεις να νοσούν περισσότερο και να αυτοχαρακτηρίζονται ως μεγάλα πολιτικά κεφάλαια. Ο κος Μητσοτάκης, αυτή είναι η πραγματικότητα, είναι μέτριος, όπως όλοι εκείνοι που ψήφισαν μνημόνια ή ανέχτηκαν να πληγώνεται συνεχώς ο λαός, οι συμπατριώτες του, να μειώνεται το βιοτικό επίπεδο και το προσδόκιμο ζωής και να υποχωρεί το Έθνος σε πολλά θέματα που αφορούν την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία του.
Κάποιος πρέπει να ψιθυρίζει στο αυτί του Μητσοτάκη ότι είναι θνητός. Είναι φθαρτός.  Όπως ψιθύριζαν οι ηνίοχοι στο αυτί του Καίσαρα, την ώρα που τον αποθέωναν στην αρχαία Ρώμη. Ο κος πρωθυπουργός αποδεχόμενος το lockdown και μία νέα απάνθρωπη κανονικότητα. Αποδεχόμενος τις παράλογες εισηγήσεις εκείνων που αγόρασαν τα άχρηστα εμβόλια Η1Ν1, διέλυσε την εθνική οικονομία.
Προφανώς πιστεύει, ότι με την πλύση εγκεφάλου από τα δελτία ειδήσεων  που χειρίζονται συγγενείς του ή καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, θα κερδίσει χρόνο στην εξουσία, χειροκροτούμενος από τους διασωθέντες. Εκτιμά, ότι ο λαός  – ακόμη και πεινασμένος ή άνεργος – θα τον προτιμήσει και θα τον επιλέξει, επειδή τον έκλεισε δυόμισι μήνες στο σπίτι. Για αυτό το λόγο, καταφεύγει σε φασιστικά μέτρα και μεθόδους απέναντι σε όσους έχουν διαφορετικό πολιτικό λόγο, διαφορετική πολιτική άποψη και διαφορετική ανάλυση σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Αν σκεφτεί κάποιος πώς απομακρύνθηκε από το mega, η κα Μάρα Ζαχαρέα, διακεκριμένη δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ και παρουσιάστρια, επειδή ήταν σύζυγός της, ο τότε υπουργός Επικρατείας κος Ρουσόπουλος και σκεφτεί σήμερα, ότι συγγενής του πρωθυπουργού ( σημ: Σία Κοσιώνη) , παρουσιάζει κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου καναλιού, αντιλαμβάνεται την πολιτική ευαισθησία του σημερινού πρωθυπουργού και της οικογενείας, που θέλει να εξουσιάζει, να ελέγχει και να απομυζά όλες τις καρέκλες.
Με εντολή του Κώστα Καραμανλή και του Μαξίμου, η κα Μάρα Ζαχαρέα, έφυγε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Τέτοια ευαισθησία, δεν υφίσταται σήμερα. Αντίθετα θα έλεγα. Επιδιώκεται με αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις και με ένα χείμαρρο πλύσης εγκεφάλου, από πρόσωπα που ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον του πρωθυπουργού και στην κυβέρνηση, να πειστεί ο λαός ότι όλα πάνε καλά. Και ότι σώθηκε από τον covid-19.»

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:

«Βόμβες» εξαπέλυσε ο Γ. Τράγκας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί! Γιατί εκδιώχθηκε από το ραδιόφωνο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Θύμιος και η Αστέρω παίζουν στο ψυχόφραμα του ΣΥΡΙΖΑ

  Ο ΣΥΡΙΖΑ και η πανούργα Σταματίνα Θανάσης Καρτερός Η ΑΥΓΗ avgi.gr  (INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ) Και έχει πλαντάξει στο δάκρυ ...