Πέμπτη, Αυγούστου 02, 2018

Ο ΑΣΠΙΛΟΣ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

"


Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ , ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ

«Η συντριπτική πλειοψηφία του συνόλου των κλειστών παραλιών, των παράνομων και αυθαίρετων μαντρών και κτισμάτων, στην Αττική, μέσα στα δάση, μέσα στα ρέματα και πάνω στις παραλίες, έγιναν από στελέχη της ΝΔ είτε δημάρχους είτε διορισμένους νομάρχες είτε βουλευτές είτε υπουργούς, συγκροτώντας μηχανισμούς που διαπερνούσαν το σύνολο των υπηρεσιών στην αυθαίρετη δόμηση.»
Χρήστος Σπίρτζης 

 ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ  ΦΑΥΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Θανάσης Μπούρας, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας 
Θανάσης Μπούρας, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 2000, χαρακτηριστικό δείγμα παλαιοκαραβανά πολιτικού, που ψηφοθηρεί συστηματικά κάνοντας πάσης φύσεως "εκδουλεύσεις" στους παμπόνηρους και άπληστους για παρανομίες κατοίκους της καθημαγμένης από πλημμύρες και φωτιές Περιφέρειας Αττικής . 
Προεκλογικά , το 2007, και τις ημέρες που οι φωτιές στην Ηλία ακόμα κάπνιζαν, υποσχέθηκε ότι θα μεσολαβήσει να αποχαρακτηρίσει έκταση στην αναδασωτέα περιοχή της Αγίας Κυριακής Σπάτων. Περιοχή δηλαδή που κάηκε το 2005 και κρίθηκε άμεσα αναδασωτέα, χωρίς καμία εξαίρεση. Ο «κύριος» Μπούρας ήταν και μέλος της Επιτροπής... αναθεώρησης του Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Coolio : "Gangsta's Paradise" LYRICS

Coolio (Artis Leon Ivey Jr., 1 Αυγούστου 1963 - 28 Σεπτεμβρίου 2022) - Βικιπαίδεια