Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2017

Η Ατάκα της Ημέρας

Γιάννης Ζουγανέλης <br> στην iselida.gr <br> ''κ. Τσίπρα αλλάξτε το Σύνταγμα!''


«Αυτή η κυβέρνηση σίγουρα δεν είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Η πολιτική είναι εισαγόμενη και αυτό με εξοργίζει. Η κακή πλευρά του Τσίπρα είναι ότι έχει ευθύνη γιατί δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως την πραγματικότητα. Να ξέρει εκ των προτέρων τι θα αντιμετωπίσει. Ήταν ρομαντικός.  Αυτοί όμως που ουσιαστικά διοικούν την Ελλάδα από το εξωτερικό, απαξιώνουν τη χώρα για να την αγοράσουν σε εξευτελιστικές τιμές. Η Ευρώπη του καπιταλισμού και όχι των λαών.

Είναι μια άποψη αυτή που θα βρει "εχθρούς"...
Παίρνω θέση με κατηγορούν. Δεν παίρνω θέση πάλι με ακτηγορούν κάποιοι, αν και η πλειονότητα με αγαπάει και εκτιμά τον χαρακτήρα και τη δουλειά μου εδώ και σαράντα χρόνια. Μην ξεχνάς ότι πάτησα τα 60! Ωστόσο δεν μπορώ να μην σου πω πως υποστηρίζουν ότι θα σώσουν τη χώρα, αυτοί που τη βούλιαξαν. Η χθεσινή κυβέρνηση, που σήμερα είναι αντιπολίτευση και αύριο θέλει να ξαναγίνει κυβέρνηση. Μα είναι ακριβώς τα ίδια πρόσωπα! Να είμαστε ειλικρινείς. Είναι μόδα να βρίζουμε όλοι τον Τσίπρα, αλλά ξεχνάμε τους άλλους που μας οδήγησαν εδώ. Η άποψη λοιπόν είναι το αυτονόητο για τον πολίτη.»
 Τάδε έφη  Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στον ιστότοπο iselida.gr
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ=>


Γιάννης Ζουγανέλης στην iselida.gr: ''Κ. Τσίπρα αλλάξτε το Σύνταγμα!''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...