Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2017

Εξ οικείων τα βέλη για τον Κούλη

Η «Δημοκρατία» καρφώνει Μητσοτάκη: Δεν τον «παίρνει» να μιλά για σκάνδαλαΠώς η "δεξιά" εφημερίδα «Δημοκρατία» κάρφωσε σήμερα τον Μητσοτάκη

«Το έχω ξαναγράψει και θα επιμείνω. Δεν είναι προνομιακός χώρος αντιπολίτευσης για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά η σκανδαλολογία»!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
«Το έχω ξαναγράψει και θα επιμείνω. Δεν είναι προνομιακός χώρος αντιπολίτευσης για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά η σκανδαλολογία. Και ειδικά στην περίπτωση πώλησης σ.σ και όχι αγοράς με χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου  μιας παρτίδας στρατιωτικών πυρομαχικών που βρίσκεται πολύ κοντά στη λήξη της. Στην πράξη θα έπρεπε να παρακαλάμε για να ξεφορτωθούμε τέτοιου είδους στρατιωτικό υλικό που δεν είναι δα και το πιο περιζήτητο στις αγορές».


2. «Η  πώληση θα γινόταν στη Σαουδική Αραβία, ένα κράτος δηλαδή που έχει τους δικούς του κανόνες και εμπορικές αντιλήψεις, οι οποίες απέχουν αρκετά από τη συνηθισμένη πρακτική των σύγχρονων δυτικών κυβερνήσεων. χωρίς αυτούς τους νταραβεριτζήδες με τους Αραβες δεν γίνεται δουλειά και αυτό το γνωρίζει και ο τελευταίος Ελληνας επιχειρηματίας που έχει δραστηριοποιηθεί στον Κόλπο. Δεν υπάρχουν αμιγώς διακυβερνητικές ή διακρατικές συμφωνίες δυτικού τύπου με σύγχρονους χαλίφηδες που έχουν φυλακίσει τη μισή αριστοκρατία του Χαλιφάτου , ζητώντας διόδια για την απελευθέρωσή της άσκησης. Εδώ αν θέλουμε να είμαστε πρακτικοί και να μην μπαίνουμε στις ιδεοληπτικές παρακρούσεις διαφόρων δήθεν ευαιοθητούληδων τύπου Φίλη στη λογική πού θα πάνε αυτές οι οβίδες και πόσα παιδάκια θα σκοτώσουν , η προσέγγιση θα πρέπει να είναι αυστηρά μακιαβελική» .

3. «Γιατί η δουλειά τελικά δεν έγινε και ποιος τελικά φταίει είναι ένα ζήτημα. Αν η ΝΔ τεκμηριώσει ότι η πώληση χάλασε επειδή ανακατεύτηκε ο Παπαδόπουλος για να ανεβάσει το τίμημα και να μοιραστεί την προμήθεια με τον Καμμένο... με γεια της με χαρά της. Θα τη συμβούλευα όμως να αποφύγει να ανοίξει προς τα εκεί το παιχνίδι χωρίς χειροπιαστά στοιχεία. Βλέπετε ο Παπαδόπουλος δεν βρέθηκε να νταραβερίζεται στους διαδρόμους των ΕΑΣ και της αμυντικής βιομηχανίας ελέω Καμμένου. Προϋπήρχε Και επί άλλων μνημονιακών κυβερνήσεων. Ας ψάξουν λίγο στη ΝΔ πριν αρχίσουν τις καταγγελίες»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Händel: Cantata "Delirio Amoroso" (HWV 99) / Kateryna Kasper, Freiburger Barockorchester, René Jacobs

Il delirio amoroso, George Frideric Handel René Jacobs(1946) Kateryna Kasper(1986)