Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017

Δημήτρης Σούλτας: Ο χορός των βλημάτων

Δημήτρης Σούλτας

altsantirinews.gr
*** Πάντα είχαμε την αίσθηση ότι έχουμε πλεόνασμα βλημάτων στη χώρα. Τώρα απλώς μάθαμε ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε και εξαγωγή.
*** Το ΠΑΣΟΚ ξεκινά αγώνα κατά της διαφθοράς στα εξοπλιστικά. Είναι βαρύ το κλίμα στη Βουλή, ας ανέβει και μια κωμωδία στη Βουλή, για να γελάσει και το χειλάκι μας.
*** Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς θα λέγεται «Κίνημα αλλαγής», αποφάσισαν η Φώφη και ο Σταύρος. Αρχικά σκέφτηκαν να το πουν «Κίνημα αλλαγής ΑΦΜ» αλλά αποφάσισαν να είναι πιο μίνιμαλ
*** Ο Πάνος Καμμένος παρά τον ντόρο που έγινε δεν εμφανίστηκε ποτέ με στολή Σαουδάραβα. Κι αυτό από μόνο του είναι απόδειξη της αθωότητας του, καθώς δύσκολα αντιστέκεται στον πειραγμό μίας στολής.
*** Ο Ταγίπ Ερντογάν θα έρθει στην Αθήνα και μάλλον θα επισκεφθεί και τη Θράκη. Πληροφορίες λένε ότι έρχεται με καλές προθέσεις. Αφού να φανταστείτε θα μας αποκαλεί «Ελλάδα» και όχι «Πρώην περιφέρεια Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».
*** Τον Ιανουάριο θα γίνουν οι συναντήσεις μεταξύ Μέρκελ και Σουλτς για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης από τα δύο μεγάλα κόμματα. Είναι τέτοια η ταχύτητα στις διαδικασίες για το σχηματισμό κυβέρνησης που έχουν παραγγείλει τάπες από το Τενεσί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πέντε διακεκριμένοι συγγραφείς στο 5ο «Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha» στην Αθήνα

  5ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha στην Αθήνα diastixo.gr ...