Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2017

Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕ(ΝΑΚΕ)ΙΟΥ

Ποια Εξάρχεια και ποια Παπακώστα;

 Ο Αυγενάκης! 

Πηγή: tvxs.gr


Όταν ξεκινούσε η εβδομάδα, ούτε ο πιο απαισιόδοξος στη ΝΔ δεν θα περίμενε να τελειώσει έτσι. Το μέτωπο της αξιολόγησης κλείνει χωρίς πρόσθετα μέτρα, το αφήγημα περί νόμου και τάξης διαψεύδεται από τη διαφαινόμενη διαλεύκανση στις υποθέσεις Ζαφειρόπουλου και Παπαδήμου. Αν η κυρία Παπακώστα διαγράφτηκε για ένα ακίνδυνο σχόλιο, τι θα πρέπει να συμβεί όταν ο Γραμματέας του κόμματος κατηγορείται ότι διαπλέκεται με τύπους του υποκόσμου;
Ο γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτει ιδιαίτερα βαρύ τίτλο, είναι στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ και άνθρωπος της οικογένειας Μητσοτάκη, προνόμιο που λίγοι της παράταξης κατέχουν.
Δεν πρόκειται για ένα ατυχές κρούσμα ενός ασήμαντου στελέχους αλλά για κατηγορίες για διαφθορά που φτάνει στο τελευταίο σκαλοπάτι πριν την ηγεσία.
Όταν ο κ. Αυγενάκης μιλά σε αυτό τον τόνο με καταδικασμένους για εκβιασμό, λαθρεμπόριο, ξέπλυμα, κάνει ρουσφέτια ή δέχεται δώρα ενώ οι φρουροί του  εμπλέκονται με την ίδια εγκληματική ομάδα, ο πρόεδρος του κόμματος οφείλει εξηγήσεις. Εκτός και αν αφήσει τον κύριο Αυγενάκη και τα ΜΜΕ που υποστηρίζουν την ΝΔ, να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σοκαριστική η σιωπή του πολιτικού κόσμου για την υπόθεση Αυγενάκη”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...