Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2016

ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΞΥΜΝΕΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για pointer finger animated gifs 

 

 

 

 

 

Παραλήρημα ιερέα: "Θεάρεστη η Χρυσή Αυγή, δέηση υπέρ Μιχαλολιάκου και ανάθεμα κατά των αντιπάλων!"

Εμφορούμενος από χρυσαυγιτικά αισθήματα, ο ιερέας που έψαλε το τρισάγιο στη μνήμη των Φουντούλη - Καπελώνη προέβη σε παραλήρημα άνευ προηγουμένου.
Κατά τον εν λόγω ιερέα ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι θεάρεστος, ψέλνοντας δέηση υπέρ του Νίκου Μιχαλολιάκου και στέλνοντας την... ευχή «ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας».
«Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της» είπε ο ιερέας, προσθέτοντας: «Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού».
Συνεχίζοντας, αφού ευχήθηκε «όπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας», αναθεμάτισε (με δική του ευθύνη, όπως ανέφερε) τους αντιπάλους της Χρυσής Αυγής, που «καλλιεργούν το μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής».
«Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.


ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΑποτέλεσμα εικόνας για I do not forget  the nazis animated gifΑποτέλεσμα εικόνας για ΝΑΖΙΣΤΗς ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: