New York Times: Κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός η Θεσσαλονίκη
Στην κορυφή των προορισμών για το 2016 το Μεξικό
Τη λίστα με τα 52 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κανείς μέσα στο
2016 κατήρτισε η εφημερίδα New York Times, βάζοντας στην πρώτη θέση το
Μεξικό.
Ο ανήσυχος ταξιδιώτης και δεινός ταξιδευτής καλείται να επιλέξει, τώρα μέσα από έναν μακρύ κατάλογο τόπων και πόλεων που συνδυάζονται με την κατάλληλη εικόνα gif.
«Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας είναι πρώτη στο φαγητό» είναι ο υπότιτλος των Times που αναγορεύει τη Θεσσαλονίκη σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό. Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο νούμερο 47, ανάμεσα στο Σεν Λούις του Μιζούρι (46) και στη Μάρφα του Τέξας (48), με κοντινότερο γαστρονομικό αντίπαλο το Τσεσμέ της γειτονικής Τουρκίας που βρίσκεται στο νούμερο 14.
Οι νεαροί επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης, με τον άφθονο φοιτητόκοσμο, αντιμετώπισαν την υψηλή ανεργία με έναν ασυνήθιστο τρόπο, γράφει η εφημερίδα. Άνοιξαν εστιατόρια, ανακάτεψαν μπαχαρικά και μπέρδεψαν «την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με σλαβικά και οθωμανικά αρώματα» κρατώντας υψηλή την ποιότητα των πρώτων υλών και χαμηλές τις τιμές.
Ανάμεσα σ’ αυτά τα εστιατόρια οι συντάκτες ξεχώρισαν την τοπική κουζίνα του Sebrico,
_______________________
το χορτοφαγικό Roots
_________________________
και την Estrellla με το ευρηματικό «μπουγατσάν» και το φετινό γλυκό «1975: Ευτυχείτε!».
Ο ανήσυχος ταξιδιώτης και δεινός ταξιδευτής καλείται να επιλέξει, τώρα μέσα από έναν μακρύ κατάλογο τόπων και πόλεων που συνδυάζονται με την κατάλληλη εικόνα gif.
«Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας είναι πρώτη στο φαγητό» είναι ο υπότιτλος των Times που αναγορεύει τη Θεσσαλονίκη σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό. Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο νούμερο 47, ανάμεσα στο Σεν Λούις του Μιζούρι (46) και στη Μάρφα του Τέξας (48), με κοντινότερο γαστρονομικό αντίπαλο το Τσεσμέ της γειτονικής Τουρκίας που βρίσκεται στο νούμερο 14.
Οι νεαροί επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης, με τον άφθονο φοιτητόκοσμο, αντιμετώπισαν την υψηλή ανεργία με έναν ασυνήθιστο τρόπο, γράφει η εφημερίδα. Άνοιξαν εστιατόρια, ανακάτεψαν μπαχαρικά και μπέρδεψαν «την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με σλαβικά και οθωμανικά αρώματα» κρατώντας υψηλή την ποιότητα των πρώτων υλών και χαμηλές τις τιμές.
Ανάμεσα σ’ αυτά τα εστιατόρια οι συντάκτες ξεχώρισαν την τοπική κουζίνα του Sebrico,
_______________________
το χορτοφαγικό Roots
_________________________
και την Estrellla με το ευρηματικό «μπουγατσάν» και το φετινό γλυκό «1975: Ευτυχείτε!».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου