Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2015

Μεσάνυχτα και κάτι

ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΑΛΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ

(αφήγηση σε ιστορικό ενεστώτα)
Μεσάνυχτα και κάτι. Κάπου στην ιστορική χώρα των Ναρκίσσων . Ένας φτωχός και μόνος blogger σκυμμένος μπροστά σην οθόνη του υπολογιστή του γράφει, γράφει πολλά και διάφορα ...
Τον απασχολούν τα κακώς κείμενα αυτής της χώρας που αποκαλείται από τους γνωστικούς ανθρώπους όλου του κόσμου Μagna Lamogiana, λόγω της απίστευτης οπισθοδρομικής συντήρησης αλλά και της ιλιγγιώδους διαφθοράς που βασιλεύουν σ' αυτήν.
Ο αφελής όμως blogger μας λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν ξέρει ότι τον παρακολουθεί ένα αόρατο μάτι. Είναι το μάτι της πανίσχυρης Υπηρεσίας Διώξεως Ελληνοφρενικού  Εγκλήματος, αυτής δηλαδή που συλλαμβάνει και τιμωρεί  τους κακοποιούς του διαδικτύου, όπως τους αποδομιστές των θείων, τους υπονομευτές του εθνικού φρονήματος , τους βιαστές της εθνικής συνείδησης κλπ. κλπ.

Αποτέλεσμα εικόνας για the lives of others picturesΤι όμως έχει συμβεί; Γιατί η πανίσχυρη Υπηρεσία παρακολουθεί το φτωχό και μόνο blogger της ιστορίας μας; Το πράγμα είναι απλό: τους έχει πάρει στο τηλέφωνο ένα δημόσιο πρόσωπο, κάποιος Ναρκισσοεκδότης βιβλίων ύψιστης αρχαίας Ναρκισσολατρίας. Ο εκδότης είναι εξωφρενών με την καυστική σάτιρα που ασκεί προς το πρόσωπό του ο blogger μας. Απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία του, διότι στο πρόσωπό του θίγονται τα άρεια ιερά και τα ορθόδοξα όσια της φυλής του. Ο μόνος που έχει δικαίωμα , λέει, να τον σατιρίσει είναι ο Αριστοφάνης, τον οποίον σημειωτέον λατρεύει, αλλά αυτός ήδη πρόλαβε να πεθάνει πριν από 2.5000 χρόνια. Γι' αυτό δεν επιτρέπει σε κανένα μετά τον Αριστοφάνη να κάνει καυστικά σχόλια για την αφεντομουτσουνάρα του και απαιτεί την άμεση και παραδειγματική τιμωρία του blogger μας.
Μες στης νυχτιάς τη σιγαλιά κι ενώ έχει σωπάσει και το τελευταίο αηδόνι, σηκώνει το κουρασμένο βλέμμα του από την οθόνη και κοιτάζει προς την μπαλκονόπορτα . Ξαφνικά κοκκαλώνει. Ένα ρίγος διαπερνά το σώμα του κι ύστερα ένα κύμα απροσδιόριστου φόβου τον καταλαμβάνει. Η μπαλκονόπορτα είναι ανοιχτή! Κι όμως θυμάται : την είχε κλείσει καλά πριν να καθίσει στο γραφείο..."Είναι κανείς εδώ;" λέει με σβησμένη φωνή.
(αφήγηση σε αόριστο)
Δεν μπόρεσε να αποσώσει τα λόγια του. Δυο χέρια τον έπιασαν σφιχτά απ' το λαιμό. "Γιε σκύλας, ήρθε η ώρα να πληρώσεις το λογαριασμό!", άκουσε μια απαίσια βραχνή φωνή : "Τόλμησες να τα βάλεις με τον Αριστοτέχνη Βλακόπουλο; Τον Υπεράνθρωπο που ζει ανάμεσά μας;Τον παντεπόπτη;Τον ανιχνευτή των αοράτων ενδόξων προγόνων; Τον κουμπάρο του Ελληνοθεούσου Κατεργαρομπαρμπέρη; Θα το μετανιώσεις πικρά!".
"Εδώ τελειώνει ο Ουρανός!", πρόλαβε να σκεφτεί ο δύστυχος blogger προτού χάσει τις αισθήσεις του
Όταν άνοιξε τα μάτια του μετά από ώρα , είδε από πάνω του σκυμμένο έναν τύπο με τετράγωνο σαγόνι κι μια κονκάρδα με τον τύμβο της Αμφίπολης να εικονίζεται επάνω της , να τον κοιτά παράξενα , κραδαίνοντας ένα χαρτί γεμάτο σφραγίδες. "Συλλαμβάνεσαι! " του είπε με ένα στυφό χαμόγελο  ο τετραγωνοσαγονάκιας "...
"Πώς είπατε; Γιατί; Τι το κακό έχω κάνει για να συλληφθώ;"
 " Πολύ απλά : για προσβολή δημοσίου προσώπου, λίαν προβεβλημένου και δημοφιλούς!" .
"Μα εγώ... εγώ είμαι ένας φτωχό ς και μόνος blogger , που υποτίθεται ότι ζει και γράφει σε μία ελεύθερη χώρα!Γιατί να συλληφθώ; Δεν βρίσκομαι στην Κίνα , την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία  ή το Ιράν!" ,ψέλλισε  κάτωχρος ο blogger μας."
"Ποιος σου είπε ότι μπορείς να γράφεις ελεύθερα;" κάγχασε ο άλλος και,  βάζοντας στα κιτρινισμένα από τη νικοτίνη δόντια  του ένα παγωμένο χαμόγελο, έκανε μια απαίσια γκριμάτσα: 
" Ελεύθεροι είναι όσοι παρακολουθούν και ελέγχουν τις ιδέες , τα φρονήματα και τη ζωή σου! Φιλαράκο, Εσύ ανήκεις στα άτομα με ελεγχόμενη ελευθερία. Αυτό σημαίνει ότι έχεις δικαίωμα να ελέγχεις τους αποκάτω σου κι όχι τους αποπάνω σου. Ανάμεσα στους αποπάνω σου , εκτός από την Κυβέρνηση, τη Δικαιοσύνη και την Εκκλησία, ανήκουν και όσοι στηρίζουν τα ιερά και τα όσια της φυλής μας, δίνουνε μάχες για να μην περάσουν οι βάρβαροι το κατώφλι μας, κρατούνε τα αίμα μας αμόλυντο από προσμίξεις, έχουνε στο DNA τους γνήσια γονίδια αρχαίων Ναρκησσιανών. Ένας απ' αυτούς είναι κι ο κύριος Αριστοτέχνης Βλακόπουλος, ο   φαντασιόπληκτος  ευπατρίδης, το γνήσιον τέκνον της αρρενωπής  χώρας μας.Πάσα λοιδορία μέσω του Διαδικτύου κατά του κυρίου Βλακόπουλου στρέφεται ευθέως κατά των ελληνοφρενών μας θεσμών,η προσβολή του  κονταρομάχου υπερασπιστού του Αγίου Πασουμίου  εμπίπτει στις διατάξεις του οργανωμένου ελληνοφρενικού εγκλήματος. 
Αποτέλεσμα εικόνας για χειροπεδεςΣκύλε με ρούχα, σκατόψυχο απολειφάδι της φυλής, σήκω τώρα και δώσε μου τα ξερά σου, να σου περάσω τις χειροπέδες . Πρέπει να παρουσιαστείς σωστά στο Τμήμα, για να μη φάω καμιά καμπάνα, αν μου το σκάσεις!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...