Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2018

Τρεις περιπτώσεις που η υπερευαίσθητη στην περίπτωση Καψώχα ΕΣΗΕΑ δεν έστειλε στο πειθαρχικό πανάθλιους "δημοσιογράφους"

1. Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, στο in.gr :  «Αλέξη , τον Τσαουσέσκου στο τέλος τον εκτέλεσαν!»  

 ____________________________________

2.Αποτέλεσμα εικόνας για ΒουλαρίνοςO Μάνος Βουλαρίνος , στο AthensVoice.gr : «Ο Αλέκσης μπορεί να είναι ανίκανος να διαλέξει συνεργάτες, μπορεί να ειναι ανίκανος να αντιληφθεί το μέγεθος των ευθυνών που αναλαμβάνει, μπορεί να είναι ψεύτης (μπορεί να είναι εξουσιομανής, αμόρφωτος, κακότροπος, θρασύς και αδίστακτος θα πουν άλλοι), αλλά έχει κάτι που κάνει όλα τα ελαττώματά του ασήμαντα: Ψηφοφόρους που δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα από όλα αυτά. Και μπράβο του!»

________________________

 
3. Ο Γιώργος Τράγκας , στο Ρ/Σ Παραπολιτικά FM: «Οι απριλιανοί της εποχής που ξεπουλάνε την Ελλάδα, οι δολοφόνοι, πήραν βασικές εντολές χθες στο Eurogroup να κάνουν 40 χιλιάδες πλειστηριασμούς τον χρόνο… Δολοφόνοι, απριλιανοί φασίστες, σκοτώνουν την ελληνική κοινωνία και ξεπουλάνε εθνικά θέματα […]. Επαγρυπνείτε σε όλη τη χώρα. να είστε σε συναγερμό. Ξεσηκωθείτε παλικάρια!Να διαδηλώσουμε ενάντια στους φασίστες, στη χούντα, σε ασπάλακες που προωθούν τον θάνατο της ελληνικής κοινωνίας με ψυχρότητα εκτελεστών και δημιουργούν συνθήκες διαμελισμού του κράτους. [.......]
Αυτά έκανε, αγορίνα μου, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Τι κάνεις εσύ , παπαδουλάκι μου Τσιπράκι; Ό,τι έκανε ο Παπαδόπουλος. Μαζεύεις τα λεφτά των Ελλήνων στους πλειστηριασμούς, όπως μάζευε τα σιτηρά και τις σοδειές των πατριών ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Ο Τσίπρας είναι απριλιανάκι, το παίζει αριστερά, είναι καρμπόν όμως. Ό,τι έλεγαν οι απριλιανοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...