Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

Ο ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

ΣΤΙΓΜΕΣ «κοινοβουλευτικού Μεσαίωνα» έζησε χθες η Βουλή, ύστερα από ακόμη ένα αγοραίο ξέσπασμα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Ολα άρχισαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης (φωτογραφία), απαντώντας στις καταγγελίες του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΧΑ Χρήστου Παππά ότι η κρατική τηλεόραση αποκλείει βουλευτές του κόμματός του, ζήτησε από τους βουλευτές της ΧΑ να μην κάνουν μαθήματα στη Βουλή λέγοντας: «Στην τηλεόραση σας προσκαλούν και δεν πηγαίνετε. Αφήστε λοιπόν τις καταγγελίες περί ΕΣΡ». Και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον Κασιδιάρη,«με εσάς είχαμε ραντεβού σε εκπομπή στη ΝΕΤ και δεν ήρθατε».
Αμέσως ο Κασιδιάρης σηκώθηκε όρθιος ζητώντας τον λόγο, καβάλησε τα έδρανα και άρχισε να φωνάζει: «Είσαι  τρελός, είσαι τρελός και καραγκιόζης! Κύριε πρόεδρε, είναι τρελός! Ο άνθρωπος είναι "μ...ας"!».
«Αν ηρεμήσετε θα σας δώσω τον λόγο, κ. Κασιδιάρη», απάντησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ως μια κίνηση αποκλιμάκωσης της έντασης.
Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκε από τα έδρανα και άρχισε να φωνάζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, με αποτέλεσμα ο κ. Νάκος να διερωτηθεί διά... μικροφώνου: «Η κυρία με το παλτό τι θέλει τώρα;».
«Αν δεν ξέρετε το όνομά μου, ρωτήστε να μάθετε. Ο τρόπος σας είναι υποτιμητικός», απάντησε η κ. Κατριβάνου. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε συγγνώμη από τη βουλευτή, χαρακτηρίζοντας άστοχη την έκφρασή του.  
Το γεγονός ωστόσο «ερέθισε» τον Κασιδιάρη, ο οποίος άρχισε ξανά να ωρύεται σε ένα παραλήρημα δίχως τέλος, «στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο... Βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά». «Τι είναι αυτά τα πράγματα!», φώναξε εκείνη την ώρα ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής, για να λάβει την απάντηση από τον Κασιδιάρη: «Κάτσε κάτω ρε και μη μιλάς. Γ...ώ τη Νέα Δημοκρατία σας».
Κάποιος να τον μαζέψει... 
Πηγή: Τα Νέα, Πέμπτη, 14/2/2013
 Ρατσιστής μπαρουτοκαπνισμένος
φανατικός, χυδαίος, μανιασμένος,
βίαιος, προπετής  και σιχαμένος
 σε ζόμπι αληθινό  μεταλλαγμένος .

Ώρα είναι κάποιος να τον συμμαζέψει,
φιρί φιρί το πάει κάποιος να τον ξεχέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)