Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26, 2017

Αθώος ο Μάριος Ζέρβας!

Με ομόφωνη απόφαση

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε  η δίκη του Μάριου Ζέρβα. Μετά από 7 χρόνια, ο δάσκαλος κολύμβησης κρίθηκε ομόφωνα αθώος για όλες τις κατηγορίες που του είχαν προσάψει.
Ο δάσκαλος κολύμβησης, Μάριος Ζέρβας, συνελήφθη την 1η Μαρτίου του 2010 σε διαδήλωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ εναντίον των μέτρων του πρώτου μνημονίου. Κρατήθηκε 5 ημέρες στην ΓΑΔΑ και στη συνέχεια προφυλακίστηκε, με τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν να επιβαρύνονται με τον «κουκουλονόμο» -που ίσχυε μέχρι τότε- παρά το πλήθος των φωτογραφιών την ημέρα της σύλληψής του που τον δείχνουν με ακάλυπτα χαρακτηρίστηκα.
Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης φορούσε στην πλάτη του ένα σακίδιο με σαμπουάν, σαγιονάρες, μπουρνούζι, γυαλάκια και σκουφάκι κολύμβησης. Παρόλα αυτά κατηγορήθηκε για ρίψη και κατοχή μολότοφ, διατάραξη της κοινής ειρήνης και σκόπιμη σωματική βλάβη και έπειτα από την κράτησή του στη ΓΑΔΑ παρέμεινε άλλες 40 μέρες έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, έως την αποφυλάκισή του, με περιοριστικούς όρους.
Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση του Μάριου Ζέρβα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...