Τρίτη, Μαρτίου 01, 2011

Η (ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ) ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

" Καμία απ΄τις επιδόσεις και τις εμμονές των ελληναράδων δεν με αφορά. Ούτε το χρηματιστήριο ούτε ο φανατισμός για τα γήπεδα ούτε τα σκάφη τους ούτε τα εξοχικά τους ούτε τα τηλεοπτικά σούργελα είδωλά τους που επαγγέλλονται τις συζύγους τους.
Οι σαπιοκοιλιές τους είναι αποκρουστικές και η μπουχεσίαση που εκπέμπουν οι λεκάνες τους ταιριάζει απόλυτα με τις κιτσάτες επαύλεις της κοινωνικής ανόδου τους.
Δεν μ΄αρέσει πώς καταβροχθίζουν τα κρέατα και τις ψαρούκλες και πώς γλαρώνουν τα μάτια τους όταν σεξουαλίζονται. Εύκολες φιλίες, εύκολες προδοσίες από παθολογικούς βολεψάκηδες, ανίκανους για ρυθμική ροή καθημερινότητας, ομολογημένη λατρεία της τρομοκρατίας από τσάμπα μαγκιά, οχλέ ρύπανση στο να μεταβάλουν ένα τοπίο σε σκουπιδότοπο, τυραννικοί εργοδότες, σαδομαζοχιστικοί στις σχέσεις οικογένειας και ερώτων, η πειθαρχία συνώνυμο των ξενέρωτων Γερμανών σ΄αυτή την κόλαση της δεκάρας που αποκαλούν μυαλό τους, ρατσιστές απέναντι σ΄ό,τι διαφέρει απ΄την ατζαμοσύνη τους και τον αμπλαουμπλισμό τους, δηλαδή το ευγενικό, φίνο και ντιλετάντικο, ζόρικη συμπεριφορά στις αντροπαρέες και κοτούλες μπροστά στην ηλίθια εξουσία οποιασδήποτε μορφής, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τη φυλή των ελληναράδων".

Κωνσταντίνος Τζούμας
[ Απόσπασμα από το τελευταίο του
βιβλίο "Πανωλεθρίαμβος". Εκδ. Καστανιώτη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ουκρανία : ο Πόλεμος παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

gr.euronews.com    Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν ότι έστειλαν υπό άκρα μυστικότητα πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, η Ουάσ...