Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2009

ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ,ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


  • Εκδήλωση για τον Μανόλη Αναγνωστάκη

    Αφιέρωμα στον Μανόλη Αναγνωστάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το θάνατό του, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009 (ώρα 20.00), στην Πολιτική Κίνηση του Συνασπισμού Παγκρατίου.

  • 2ο Σεμινάριο Γλώσσας: "Εναλλακτικοί τρόποι διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας"

    Το Εργαστήριο Γλώσσας και Προγραμμάτων Γλωσσικής Διδασκαλίας του Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει το 2ο Σεμινάριο Γλώσσας με τίτλο: "Εναλλακτικοί τρόποι διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο από 25 έως 28 Ιουνίου 2009.

  • Συνέδριο: "Foreign Language Teaching in Tertiary Education III"

    Το Τμήμα Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και το Εμπόριο του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (Παράρτημα Ηγουμενίτσας) διοργανώνει συνέδριο με θέμα: "Foreign Language Teaching in Tertiary Education III" από 9 έως 11 Οκτωβρίου 2009, στην Ηγουμενίτσα. Λήξη προθεσμίας για υποβολή περίληψης: 30 Ιουλίου 2009.

  • Συνέδριο: "Ιστορία Λόγος Εικόνα 13ος -15ος αιώνας"

    Το συνέδριο διοργανώνεται από το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεσαιωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο "Κάρολος Παπούλιας" στις 25 και 26 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...