Ένας στους δύο καρκίνους έχει επιγενετική βάση
και η σωστή διατροφή μπορεί να τον καταπολεμήσει.
Το μπρόκολο και το σκόρδο, ως πηγές αναστολέων
των αποακετυλασών, μας βοηθούν να κρατήσουμε
ενεργά τα γονίδια που καταστέλλουν τον καρκίνο
ανέφερε ο καθηγητής στο ΑΠΘ και διευθυντής
του Ινστιτούτου Βιοτεχνολογίας του ΕΚΕΤΑ
Αθανάσιος Τσαυτάρης.***
"Δεν υπάρχει άλλη λύση, κύριε Σωτηρίου.
Ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος
για να εξουδετερώσουμε τη φοβερή
οσμή του σκόρδου ,που αναδίνεται από
το στόμα σας, αλλά και από τα διαφεύγοντα
μέσω του οισοφάγου αέρια του
μπρόκολου , είναι αυτός!"
και η σωστή διατροφή μπορεί να τον καταπολεμήσει.
Το μπρόκολο και το σκόρδο, ως πηγές αναστολέων
των αποακετυλασών, μας βοηθούν να κρατήσουμε
ενεργά τα γονίδια που καταστέλλουν τον καρκίνο
ανέφερε ο καθηγητής στο ΑΠΘ και διευθυντής
του Ινστιτούτου Βιοτεχνολογίας του ΕΚΕΤΑ
Αθανάσιος Τσαυτάρης.***
"Δεν υπάρχει άλλη λύση, κύριε Σωτηρίου.
Ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος
για να εξουδετερώσουμε τη φοβερή
οσμή του σκόρδου ,που αναδίνεται από
το στόμα σας, αλλά και από τα διαφεύγοντα
μέσω του οισοφάγου αέρια του
μπρόκολου , είναι αυτός!"
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου