Κυριακή, Ιουνίου 29, 2008

Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

[....] Για να μη συνεχίσω με άλλες κοινοτοπίες, κι επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος αντίφαση και παραλογισμό, έρχεται ΕΥΤΥΧΩΣ η Ζίμενς και απλώνει τη γενναιοδωρία της ως μπεσαμέλ πάνω μας... Σαν τον μουσακά.

Χουβαρντού κοπέλα και αρκετά διεστραμμένη, ώστε να βάζει σε πειρασμό τόσα αγνά και αθώα τσελιγκόπουλα.

Μην ανησυχείτε πάντως. ΟΥΔΕΙΣ θα πάθει τίποτα. Ούτε καν το πολύπαθο ΠΑΣΟΚ, που στη χειρότερη περίπτωση άντε να συνεργαστεί με την «Ηλεκτρονική Αθηνών» και τον «Κωτσόβολο». Και στο κάτω κάτω για την πατρίδα γίνονται όλα. Κι ο Ζαχόπουλος για την πατρίδα έπεσε στον ακάλυπτο. Μόνον ο Μιμίκος και κυρίως η Μαίρη τσακίστηκαν από την Ακρόπολη παλιά για τον... έρωτα.

Τον Ιούλιο, που έρχεται μεθαύριο, συμπληρώνονται τριάντα τέσσερα χρόνια μεταπολίτευσης κι ακόμη ψαχνόμαστε για ασπιρίνες και άλλοθι της κακοδαιμονίας μας. Μόνο που ο πονοκέφαλος έγινε κατάθλιψη προς καταθλιψάρα.]

Γιάννης Ξανθούλης , Σαββατιάτικα, εφημ. Ελευθεροτυπία, 28/06/08

***ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΑΚΟΥ
Έλλην πολιτικός βλέπων σκεπτικός το εξώγαμον
τέκνο του, που απέκτησε με κάποια κυρία ονόματι Siemens.
Η αγωνία που είναι σχηματισμένη στους οφθαλμούς του
οφείλεται στο ότι αναζητεί τρόπους νομιμοποίησης του τέκνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...