Τρίτη, Μαρτίου 05, 2024

ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ : Δεν κάλεσαν στην παρουσίαση του σχεδίου ιδιωτών για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας τον Περιφερειάρχη της!

 https://www.avgi.gr/sites/default/files/styles/main/public/2024-03/kouretas-mitsotakis.jpg?h=cfd19058&itok=QH59XcPa

Δεν κλήθηκε στην παρουσίαση του σχεδίου ιδιωτών για την   αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας ο Περιφερειάρχης της!

Δημήτρης Κουρέτας . Μπορεί να είναι ο  Περιφερειάρχης της Θεσσαλίας , όμως ουδόλως ενδιαφέρει αυτό την κυβέρνησή μας . Γι΄αυτό  ασφαλώς δεν κλήθηκε  στην παρουσίαση ιδιωτικής εταιρείας για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας, στην οποία προσέφυγε η κυβέρνηση για να κάνει τη μελέτη .

Απαράδεκτη απόφαση ο αποκλεισμός του πρώτου πολίτη της πολύπαθης περιοχής από ένα έργο , που είναι υποχρεωμένος να εκτελέσει ο ίδιος. 

Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα οι ανόητοι επιτελείς της γαλάζιας επιδημίας που μαστίζει τη χώρα . Να τον καλέσουν δηλαδή και μετά να τον αγνοήσουν. Του συμπεριφέρθηκαν σαν να μην υπάρχει!

Λόγοι ασφαλώς εκδικητικοί, γιατί έκανε το λάθος να αντιπαρατεθεί στον προκάτοχό του , Κώστα Αγοραστό,  Αγοραστό, από www.agorastos.grπου αποδείχθηκε παντελώς ακατάλληλος για τη θωράκιση της Θεσσαλίας, και να τον νικήσει. Με την ψήφο του λαού φυσικά .Αλλά ποιος νοιάζεται για τις αποφάσεις του λαού ,  όταν αυτός δε χειραγωγείται από τους εγκάθετους παπαγάλους της Ν.Δ. στα Μίντια ;

Ιδού πώς σχολίασε, με ανάρτησή του στα social media,την περιφρόνηση που του έδειξαν  με το γνωστό   ευγενικό του ύφος  , ο Δημήτρης Κουρέτας:

 

«Σε λίγες ώρες ανακοινώνεται το σχέδιο της ολλανδικής εταιρείας HVA για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας μας στον πρωθυπουργό της χώρας . Εγώ απόψε είμαι όπως λέμε άγρυπνος στο Σιάτλ.
 Θα ήθελα να το ακούσω πρώτος αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κληθώ με την επιστημονική μου ομάδα να το ακούσω από τον πρωθυπουργό και να συνδιαμορφώσουμε μαζί την πρόταση για την Θεσσαλία μας. Και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει . 
 
Εμείς έχουμε ήδη καταθέσει πρόταση καθαρισμού των ρεμάτων και ποταμών στην προ daniel εποχή και οριστικής διαμόρφωσης των αναχωμάτων η οποία κοστίζει 530 εκατομμύρια και είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες μέρες θα εγκριθεί από την κυβέρνηση ώστε το φθινόπωρο να μας βρει οχυρωμένους .
 Η πρόχειρη επιδιόρθωση των αναχωμάτων και ο ικανοποιητικός καθαρισμός των ρεμάτων της Μαγνησίας και ο πρόχειρος των ρεμάτων και ποταμών της υπόλοιπης Θεσσαλίας έχει ήδη γίνει και κόστισε 82.5 εκατομμύρια . Επιχειρήσαμε σε 395 σημεία και έγιναν οι βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις σύμφωνα με την κοινή στρατηγική με τα υπουργεία υποδομών , εσωτερικών και πολιτικής προστασίας . Άγρυπνοι δύο μήνες .
 Άρα , όσοι με ρωτάτε για την σημερινή ανακοίνωση του αντιπλημμυρικού προγράμματος , κρατώ την ουσία που λέει ότι θα συνδιαμορφώσουμε με την κυβέρνηση την τελική πρόταση σε λίγο καιρό . Σε λίγο όμως ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bird Inspirations in Classical Music/Συνθέσεις στην Κλασική Μουσική εμπνευσμένες από πουλιά

00:00 Beethoven - "Pastoral Symphony", Movement II. (Wilhelm Mengelberg, 1940) 01:12 Mozart - "Pa-pa-pa" from The M...