Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016

Αρχίζει το ματς...

1. Ματιέ Γκόμες: «Ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα»!

Ματιέ Γκόμες: «Ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα»
Aθήνα
«Φωτιές» άναψε ο Ματιέ Γκόμες. Ο Γάλλος μπακ της Κέρκυρας έκανε σοβαρές καταγγελίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της χώρας του (footballski.fr), δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα και κυριαρχεί εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. «Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ο πλουσιότερος σύλλογος, αυτός που κυριαρχεί. Ο πρόεδρος ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα. Τους διαιτητές και άλλα...»

Για τον υποβιβασμό της Κέρκυρας ο Γκόμες τόνισε: «Τερματίσαμε στην όγδοη θέση. Πέντε ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μάς ανακοίνωσαν ότι υποβιβαστήκαμε. Ο πρόεδρος αποφάσισε να μας κρατήσει και να πάμε για άνοδο. Ήταν μία πραγματική καταστροφή. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις κίνητρο κάθε μέρα για να παίξεις με ομάδες της Football League, όταν έχεις κερδίσει την παραμονή σου στη Super League».

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων σημείωσε: «Οι ομάδες της Super League που είχαν προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν. Είχαν χρέη που δεν τους άφηναν να δουλέψουν σωστά. Η κρίση επηρέασε όλους. Οι ομάδες έχουν έσοδα από τα τηλεοπτικά, από χορηγούς. Με αυτά τα λεφτά μπορείς να φτιάξεις ομάδα. Ωστόσο, κάποιες εξ αυτών ξεπερνούσαν το προβλεπόμενο μπάτζετ. Η δική μας ομάδα παίρνει λεφτά από τα τηλεοπτικά και τους σπόνσορες και χτίστηκε με τα λιγότερα χρήματα. Τα υπόλοιπα πηγαίνουν στα καθημερινά έξοδα, οπότε ο πρόεδρος δεν χρειάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Άλλοι σύλλογοι είναι μέσα στα χρέη και αδυνατούν να κρατήσουν τις ισορροπίες, γιατί είναι άπληστοι».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
************************************
2.  Τσιστιακόφ: "Το σύστημα δουλεύει για τον Ολυμπιακό"!
Adtech Ad
Απίστευτες βολές του πρώην στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γκέρμαν Τσιστιακόφ στον ρωσικό Τύπο. Τι είπε για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
 
 
AdTech Ad
Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ έχει καιρό που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και τη θέση του στρατηγικού συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο φαίνεται πώς δεν ξεχνά το πέρασμα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "sport-xl.org" εξαπέλυσε απίστευτες βολές σε βάρος του Ολυμπιακού.
"Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μονοπωλείται από μία εντολή: Ολυμπιακός. Όταν είχα πάει στην Ελλάδα και άκουγα παρόμοιες ιστορίες, νόμιζα ότι ήταν απλά δικαιολογίες και...κλαψουρίσματα που δεν μπορούν να συναγωνιστούν και ψάχνουν για θεωρίες και άλλες δικαιολογίες για να καλύψουν τα δικά τους λάθη. Αλλά με το πέρασμα του χρόνου διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα υπάρχει ένα σύστημα φτιαγμένο για τον συγκεκριμένο σύλλογο, έτσι ώστε να εγγυάται ότι θα είναι ο πρωταθλητής".
Μάλιστα, η ιστοσελίδα "sport-xl" έχει ένα εκτενές αφιέρωμα στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τίτλο "Όταν ο Ολυμπιακός υπέταξε το ελληνικό ποδόσφαιρο". Και αναφέρεται σε διάφορα στοιχεία από το αήττητο φέτος του Ολυμπιακού, μέχρι το σκάνδαλο "Κοριόπολις".
Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη τον οποίο χαρακτηρίζει κράμα Έλληνα φιλοσόφου και του Ρώσου τραγουδιστή Michael Shufutinsky. Όσον αφορά στις δηλώσεις Τσιστιακόφ, αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιες τοποθετήσεις είχε κάνει και στην ιστοσελίδα "sport.ru". Είχε αναφέρει συγκεκριμένα: "
Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μονοπωλείται από τον Ολυμπιακό. Το άκουγα πριν πάω στον ΠΑΟΚ να δουλέψω και έλεγα ότι είναι δικαιολογίες. Στην πορεία όμως είδα ότι έχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα για να βγαίνει εγγυημένα ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Φέτος κέρδισε το 41ο πρωτάθλημά του. Κάτι δεν πάει καλά. Όλα αυτά τον βγάζουν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ένα στάνταρ μεγάλο εισόδημα.
Αυτό συμβαίνει γιατί έχει πολλές θυγατρικές ομάδες, καλούς "φίλους" στους οποίους στέλνει δανεικούς παίκτες του, οι οποίοι δεν παίζουν ποτέ στον Ολυμπιακό και πηγαίνουν απλά από ομάδα σε ομάδα. Αυτοί οι παίκτες είναι καλοί, είναι παίκτες κλειδιά αλλά με τον Ολυμπιακό αντίπαλο δεν παίζουν για λόγους που δεν ξέρουμε. Μερικές φορές μάλιστα πετυχαίνουν και αυτογκόλ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Best of Russian Adagios

The apparently innate Russian genius for composing soulful melodies, combined with the influence of 200 years of Russian ballet, has resulte...