Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015

Το θράσος τους δεν έχει όρια!...

Καραγκούνης: «Πρόεδρε , την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, ο  Τσίπρας ασχολείται με την "πελατεία" του, υποσχόμενος να νομοθετήσει αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να… ανοίξει η ήδη ανοιχτή και σε λειτουργία δημόσια τηλεόραση. Το κάνει μόνο για να βολέψει τους πολιτικούς του φίλους, στους οποίους έχει υποσχεθεί ότι θα τους ξαναπροσλάβει»

Σαμαράς: «Τι λες , ρε Καραγκούνη; Ανήκουστο σκάνδαλο!Να νεκρανασταθεί η  ΕΡΤ που είχαμε καρατομήσει εν μία νυκτί, για να βάλουμε μόνο τους δικούς μας στη ΝΕΡΙΤ ; Το θράσος τους δεν έχει όρια ! Αυτό είναι πραξικόπημα! Να το καταγγείλουμε στο Γιούρογκρουπ, στον Σόιμπλε , στον Σουλτς , στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στο Λαϊκό Ευρωπαϊκό  Κόμμα, στον Ραχόι και τον Κοέλιου . Για να δουν πού πάνε τα λεφτά τους οι άνθρωποι...  » 

Καραγκούνης:  «Δε θα πληρώσουν τίποτε αυτοί, Πρόεδρε, αλλά θα αυξηθεί το ανταποδοτικό της τέλος  στο λογαριασμό της ΔΕΗ;»

Σαμαράς  « Τι ; Νέοι δυσβάσταχτοι φόροι στην πλάτη του δύστυχου λαού μας.; Φτύσαμε μαύρο αίμα για να  τον απαλλάξουμε από τους φόρους και έρχονται τώρα αυτοί, οι φορομπήχτες αριστεροί, για να τον γονατίσουνε πάλι.!Δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. » 

Καραγκούνης:  «Μα τι μπορούμε να κάνουμε , Πρόεδρε, στην κατάσταση που είμαστε; »

 Σαμαράς: « Να βάλουμε τους δικούς μας στη ΝΕΡΙΤ να αντισταθούν, να την κάνουνε Κούγκι. Σύνθημά τους πρέπει να είναι:
Non passaran ,  κομματόσκυλα Αριστεροί,
Εδώ δουλεύουν μόνο Νερίτες  Δεξιοι!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: