Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

Σύντροφοι, σοβαρευτείτε!...

"Διχογνωμία φαίνεται ότι ενσκήπτει στους κόλπους της κυβέρνησης για το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ από την Κινεζική Cosco.
O αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με την θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι η ιδιωτικοποίηση θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων εβδομάδων.
«Η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ήταν σαφής», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρο Δρίτσας αφήνοντας αιχμές για τη θέση του κ. Δραγασάκη στο ίδιο θέμα.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ο κ. Δρίτσας ανέφερε πως «ό,τι δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα αναφορικά με αυτό το θέμα θα αποσαφηνιστούν αξιόπιστα και έγκαιρα μόνο μετά την επιστροφή της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Κίνα», τονίζοντας ότι τα δημοσιεύματα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν μεταβολή της θέσης της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του λιμανιού του ΟΛΠ»."

ΕΚ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: